Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Ismét díjat nyert a Verso!

2019. június 28.
A RedDot design díj és a CEDIA AWARDS után a 2N Verso elnyerte a „Commercial Integrator BEST Award 2019” díjat is.A „Commercial Integrator BEST Award”-ot csak azok a termékek nyerhetik el, amelyek az integrátori piacon forradalmi újdonságokkal rendelkeznek, és innovatív, versenyképes, számos fejlett és gyakorlati funkcióval rendelkeznek, amelyeket az integrátorok nagyra értékelnek.Örömmel jelenthetjük be, hogy az első LTE intercom a világon, amelyet 2019. június 12-én elnyerte ezt a rangos díjat! A díjátadó ünnepség az InfoComm 2019-es kiállításon, Orlandoban volt. A terméket szakértők, integrátorok és a Commercial Integrator magazin szerkesztői választották ki.Az indoklás 2N LTE Verso 3 fő tulajdonságát emelte ki:

  • Ideális utólagos felszereléshez. Az LTE-csatlakozásnak köszönhetően – amely SIM kártyás kommunikációs csatlakozást jelent - a 2N LTE Verso nem függ a rendelkezésre álló kábelezési és üzenetrögzítő egységektől, és ez lehetővé teszi az egyszerű és költséghatékony integrációs folyamatot.
  • Biztonságos konfiguráció felhő használatával. Az integrátorok csatlakoztathatják a 2N LTE Verso-t az LTE hálózatokhoz a My2N.com portálon keresztül, és így képesek konfigurálni az összes funkcióját a világ bármely pontjáról biztonságos VPN-kapcsolaton keresztül.
  • 14 modul közül lehet választani. A kereskedelmi integrátorok egyedi modult választhatnak a számukra legmegfelelő technológiával. A technológiai lehetőségek közé tartozik az RFID-olvasó, a Bluetooth vagy az ujjlenyomat-olvasók stb.

A nyertes 2N LTE Versoról a commercialintegrator.com, vagy a Commercial Integrator magazin júliusi számában olvasható.

A Young B.T.S. Kft. a 2N húzótermékeként évek óta forgalmazza a 2N Verso készülékeket, így az LTE altípusokat is. További információkért keressék 2N termékmenedzserünket:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
+36 (1) 4522647

További híreink

IPC8542ER5-DUG: új extrém panorámakamera az Uniview-tól!
2019. június 24.
Ahogy az várható volt, az Uniview is bemutatta legújabb nagyfelbontású, 180-os panorámakameráját, hiszen a hasonló típusok egyre népszerűbbek a turizmusban, nagy belterű plázákban, időjárás-megfigyelő oldalakon, városmegfigyelő és közlekedésbiztonsági kamerarendszerekben. Az IPC8542ER5-DUG, ...
2N Indoor Compact - világújdonság intercom beltéri egység!
2019. június 18.
Megérkezett a Young-hoz a 2N legújabb intercom beltéri egysége, a 2N Indoor Compact! Kicsit 2N Indoor Touch, kicsit 2N Indoor Talk: lenyűgöző minimalista design, edzett üvegfelület, 4,3 colos színes kijelző és intuitív kezelőszervek. Egyszerű és elegáns megoldás lakóházakba, társasházakba, ...
EXCEL - minőségi optikai panelek és kiegészítők!
2019. június 12.
Az Excel optikai hálózati üzletága óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. Mivel a réz alapú kábelhálózatok képtelenek lesznek sokáig tartani a tempót a változó világ igényeivel, emiatt a gyártó nagy erőket mozgósított a minden igényt kielégítő optikai hálózati eszközpark, kábelek ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása