Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Ismét kinn leszünk a Construmán!

2019. április 1.
Az ország legnagyobb és legszínesebb nemzetközi építőipari szakkiállítását a Young B.T.S. Kft sem hagyja ki. A Szinusz Épületautomatika Kft.-vel közös standunkon bemutatjuk működés közben pár nagy sikerű 2N és UNV termékünket 2019. április 3. és 7. között.

Construma_2019-kép

Az Construmát idén is a Hungexpo területén szervezik az OtthonDesign, HungaroTHERM, a ConstrumaKert és a Reneo szakkiállításokkal együtt. Érdemes megnézni a térképen, mi merre található, mert könnyen el lehet kavarodni a szakkiállításokon. Kövessék a Young B.T.S. Kft. facebook oldalát is, amelyen beszámolunk az eseményről. A helyszínen keressenek bennünket az A pavilon 103A3 kiállítóhelyén, ahol 2N és UNV specialistáink várnak minden érdeklődők.


Fontos: a kiállítás nem ingyenes, és 2019. január 1-től a Hungexpon NEM LEHET KÉSZPÉNZZEL fizetni. Az előzetes regisztráció megkönnyíti a bejutást.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Nagy Lajos
termékmenedzser
nagy.lajos@young.hu
Tel.: +36 (1) 4522647

További híreink

Uniview éves jelentés: határ a csillagos ég?
2019. március 27.
Hatalmas bevételnövekedést realizált az Uniview 2018-ban a cég friss éves jelentése szerint. Ahogy korábban is hangsúlyoztuk, az IP kamerapiac óriási fejlődésen megy keresztül, és a Young B.T.S. Kft. által forgalmazott Uniview nem csak úszik az árral, de vezető K+F képességeivel maga is ...
IF DESIGN AWARD győztes lett a 2N Indoor Talk!
2019. március 26.
Az otthonokba felszerelt beléptető eszközök vásárlása során nem csak a technológiát, hanem a látványt és a luxus élményét is megvásároljuk. A 2N Indoor Talk nem véletlenül nyert el rangos nemzetközi design díjat, hiszen egyszerre ötvözi a XXI. századi technológiát a korszerű belsőépítészeti ...
4 gyógymód a Wi-Fi problémák kezelésére
2019. március 19.
Az egyetemektől a metróállomásokig, a szállodáktól a kórházakig, bevásárlóközpontoktól a stadionokig a Wi-Fi kapcsolat áll a kommunikációs frontvonalban. Ezért mutatunk 4 hatékony Wi-Fi problémát orvosló gyógymódot a nagy felhasználósűrűségű területekre!
TörlésKijelöltek összehasonlítása