Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Itt a 2019-es 2N katalógus!

2019. január 24.
A 2N máris bemutatta 2019-es termékkatalógusát, amely átfogó képet mutat a 2N idei irányvonaláról, várható fejlesztéseiről, legújabb termékeiről.

A katalógus ugyanakkor nem csak az új termékeket mutatja be, de a hamarosan piacra kerülőket is megvillantja. Így látható a kombinált Access Control Unit, a 2N Access Unit 2.0, az új 2N Indoor Talk beltéri egység és az új típusú Access Control Unit, a 2N Access Unit M is!

A katalógusban a termékfotókon kívül megtalálhatók a legfontosabb termékjellemzők, és használatuk rövid leírása is. Részletesen áttekinthető az összes termék, beleértve a tartozékokat, és azok rendelési számait is.

Az új 2N katalógusban található termékek nagy része a Young B.T.S. Kft. kínálatában is azonnal rendelhető, az újdonságok elérhetőségeiről pedig a lehető leghamarabb beszámolunk.
A katalógus innen tölthető le:

2N 2019. évi termékkatalógus

További információkkal keressék 2N termékmenedzserünket 2019-ben is:

Nagy Lajos
nagy.lajos@young.hu
+36 (1) 4522647

További híreink

Viszonteladói szerződés - HÍREK
2019. január 22.
Január vége a viszonteladói szerződésekről szól. A napokban postázzuk partnereinknek szerződéseik meghosszabbítását, és az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 2019-es változásait is most publikáltuk.
DEMO BŐRÖNDÖK - Fogd és vidd!
2019. január 22.
Ki ne szeretné tesztelni egy márkás termék funkcióit vagy demonstrálni ügyfelei előtt a működést, mielőtt vásárlásra kerül a sor. A DEMO BŐRÖND megoldás pont erre való! Itt a lehetőség ingyen kipróbálni az UNV, a 2N és a Panasonic egy-egy instant, mini rendszerét!
Panasonic Technikai Támogatás - Megújította már?
2019. január 18.
A 2018-ban kötött Panasonic Technikai Támogatás szerződések 2019. január 31-én lejárnak. Most könnyen meghosszabbíthatja, vagy ha még nem rendelkezik valamelyik szolgáltatáscsomagunkkal, azonnal megrendelheti!
TörlésKijelöltek összehasonlítása