Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Itt az új 2N Access Unit 2.0!

2023. április 3.
A 2N, mint a beléptető rendszerek egyik vezető gyártója piacra dobta az új 2N Access Unit 2.0 olvasót, amely immár három hozzáférési lehetőséggel rendelkezhet egy eszközben: érintőbillentyűzet, Bluetooth és RFID.

A növekvő igények kielégítése érdekében a 2N kifejlesztette egyedülálló mobiltelefonos hozzáférés-ellenőrzését, amely nagyobb rugalmasságot biztosít a felhasználók és az integrátorok számára egyaránt, és kiegészíti a hagyományos autentikációs formákat.
A 2N eszközök révén több hitelesítési technológiát használhatunk akár egyszerre is egy egység használatával, így már a többszörös azonosítással elérhető nagyobb biztonságot is élvezhetjük. A 2N Access Unit 2.0 olvasó ideális lakóházakhoz, lakóparkokhoz, mivel gyors és kényelmes mobil hozzáférést biztosít a 2N által szabadalmaztatott WaveKey technológiának köszönhetően, melyet lakossági projektekben akár PIN kódokkal is párosíthatunk. Az irodaházakban a mobil hozzáférés kombinálható a hagyományos RFID vagy PIN módszerekkel.

Emellett az olvasó egységek modulként is elérhetők a 2N IP/LTE Verso intercomhoz, mint szokványos bővítő egység. A megújult 2N Access Unit 2.0 már támogatja a biztonságos hitelesítést az új 2N PICard technológiával.

A legújabb 2N Access Unit 2.0 olvasók a már megszokott módon biztosítják a gyors telepítést és a távoli adminisztrációt, mivel nincs szükségük külön vezérlőegységre. Az olvasó egységek felületre, falba süllyesztve vagy akár üvegre is szerelhetők. A 3 éves garancia már 5 évre is kiterjeszthető így teljes mértékben időtálló megoldást biztosít, amely mindemellett nagyobb biztonságot nyújt a felhasználók számára.

Az új 2N Access Unit 2.0 olvasó megvásárlásához négy új tétel került fel az árlistára, beleértve az

  • érintőbillentyűzet, Bluetooth és RFID verziót (9160347),
  • az érintőbillentyűzet, Bluetooth és biztonságos RFID verziót (9160347-S),
  • az érintőbillentyűzet, Bluetooth és RFID modult az 2N IP Verso-hoz (91550947),
  • és az érintőbillentyűzet, Bluetooth és biztonságos RFID modult az 2N IP Verso-hoz (91550947-S).

A termékek 2023. áprilisától elérhetők.
További információért keressék 2N termékfelelősünket:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2782

További híreink

2N Mobile Video App változások – itt az új My2N App!
2023. március 7.
A 2N Mobile Video alkalmazás hamarosan átalakul My2N applikációvá, amely sok új funkcióval és a felhasználói élményt tovább javító módosításokkal fog érkezni.
Optimalizáld a rackszekrényed! – Az új Excel Hibrid panelekkel
2023. február 22.
Azok a kis- és közepes vállalkozások, amelyek szűkös rack-területtel rendelkeznek telephelyükön, illetve ezekben túlméretezett eszközöket használtak a hálózati problémák megoldására, most végre fellélegezhetnek. Az Excel új hibrid paneljei két technológiát egyesítenek, amelyek korábban két ...
Változó szállítási díjak
2023. január 25.
Bizonyára tapasztalták már, hogy a szállítmányozási díjak az utóbbi időben valamennyi szektorban jelentősen emelkedtek. Sajnos mi is úszunk az árral, saját díjaink emelése is elkerülhetetlen a piaci viszonyok miatt.
TörlésKijelöltek összehasonlítása