Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Itt az út vége! Ismét eszközöket búcsúztat a 2N

2020. február 5.
Tavaly ilyenkor állította le a 2N EasyGate UMTS USB, a 2N OfficeRoute és a 2N SmartGate UMTS 501448E sorszámú változatának gyártását, idén pedig a 2N SmartGate, a 2N SmartGate UMTS és a 2N VoiceBlue MAX eszközöket nyugdíjazza a cseh cég.

Mi megy?

2N SmartGate és a 2N SmartGate UMTS

A távközlési hálózatok és a hangszolgáltatások folyamatosan fejlődnek, és az FXO interfészt jelenleg már alig használják. A 2N SmartGate és a 2N SmartGate UMTS gatewayek ugyanakkor az FXO portok jelenlétén alapulnak. A 2N ezért abbahagyja az eszközök értékesítését.
A 2N SmartGate UMTS 501448E már egyáltalán nem kapható, ahogy a 2N SmartGate 501403E sem, így kérjük, ne is keressék!

2N VoiceBlue MAX


A gyártó éppen azért fejlesztette ki ezt az eszközt, hogy ne kelljen négy 2N EasyGate gateway-t használni nagyobb telepítéseknél. A 2N VoiceBlue MAX rendkívül jövedelmező eszköz volt, de a közelmúltban csökkent iránta a kereslet, mivel a vásárlók már a nagyobb rugalmasságot részesíti előnyben.
A 2N VoiceBlue MAX eszközből szintén maradtak még utolsó példányok a gyártó raktárán, ha ilyet szeretnének rendelni, mindenképp keressék termékmenedzserünket!

Sok esetben a 2N EasyGate vagy a 2N EasyGate PRO gatewayek alternatívaként szolgálhatnak. A két gateway által kínált számos funkció átfedésben van a megszüntetett termékek által kínált funkciókkal.
A 2N EasyGate és a 2N EasyGate PRO gatewayeknek azonban vannak bizonyos korlátai. Nem támogatják az FXO interfészt, így nem kínálnak mobilitási kiterjesztést (vezetékes és mobil csengetés egyszerre) és DialThru (dial-thru gateway) funkciókat.
Akinek továbbra is négy csatornára van szükségük - ahogy azt a megszűnő 2N VoiceBlue MAX kínálta - azoknak azt ajánljuk, vásároljanak négy 2N EasyGate gatewayt.
A megszűnt 2N VoiceBlue MAX termék VoIP / GSM gatewayként is felhasználható. A kínálatunkban maradt 2N VoiceBlue Next ezt a funkciót is kínálja.

Természetesen a 2N húzótermékei, így a nagysikerű 2N EasyGate, 2N EasyGate PRO, 2N ISDN BRI Enterprise, 2N VoiceBlue Next is kapható nálunk a továbbiakban is! További információkért keressék 2N termékmenedzserünket:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2647

További híreink

Raktáros-áruszállító munkatársat keresünk!
2020. január 31.
Logisztikai csoportunkba referenciával és tapasztalattal rendelkező RAKTÁROS-ÁRUSZÁLLÍTÓ munkatársat keresünk.
2N INTEGRATION HUB: Integrációs információk egy helyen!
2020. január 28.
A kiváló eszköz is csak félkarú óriás, ha nehezen vagy egyáltalán nem integrálható. A 2N most összegyűjtött egy oldalra minden integrációs információt termékeiről, így gyerekjáték megtudni az integrációs lehetőségeket.
Megújult az ügyfélszolgálat!
2020. január 22.
2019 év végétől új ügyfélszolgálat várja az ügyfeleket a főbejárati aulában. Az új pult korszerűbbé és kényelmesebbé teszi az ügyfélfogadást.
TörlésKijelöltek összehasonlítása