Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Kábelcsatorna-rendszert dobott piacra az Excel

2018. szeptember 10.
Az Excel Networking nem csak a különféle informatikai kábelek terén nyújt világszínvonalú megoldásokat és termékeket, de idén tavasszal mutatta be professzionális, komplett kábelcsatorna rendszerét is, az Enbeam Fibre Trunking System-et, amellyel megbízható, átlátható, könnyen hozzáférhető, tiszta és biztonságos mederben tarthatók a kábelkötegek.

A kábelcsatorna rendszer elsősorban az Excel által lefedett informatikai kábelekhez illeszkedik (réz, optika), de ettől függetlenül bármilyen más kábeltechnikához, akár erősáramú kábelekhez, ipari buszkábelhez, riasztó, tűzjelzőkhöz stb. is alkalmazható, mint egy általános kábeltálca/kábelcsatorna megoldás.

Az Excel Enbeam Fibre Trunking System csatornahálózat rendkívül rugalmas csatlakoztatási lehetőséget kínál a telepítőknek.
A különféle hajlítási sugaraknak és változatos hosszúságú csatorna-szegmenseknek köszönhetően gyakorlatilag korlátlan számú módon kapcsolódhatnak egymáshoz az egyes egységek, lehetővé téve a szakemberek vagy akár laikus felhasználók számára is, hogy a célnak pontosan megfelelő kábelelrendezési megoldást hozzanak létre.
Mivel a csatornarendszer minden szegmense önálló műanyag darab, a felhasználók egyszerűen eltávolíthatják a szükséges szegmenshez tartozó csatornazáró fedelet, és változtathatják az installációt anélkül, hogy megbolygatnánk az egész rendszert. Ez növeli a kábelrendszer tartósságát és hosszú élettartamát.
A rendszer teljesen zárt, porvédett és rendkívül esztétikus. A könnyű felismerhetőség miatt sárga színűek az elemek, így már ránézésre könnyen megállapítható és elkülöníthető, hol futnak például az álmennyezet felett az informatikai kábelek és hol más típusúak.
A rendszer elemei lángálló ABS anyagból készültek, a csatornarendszer megfelel az LSOH szabványoknak.
Az Excel csatornahálózatát könnyű összeszerelni; az egyetlen szükséges eszköz egy fúró, egy csavarhúzó és egy fűrész, amellyel a csatornákat megfelelő hosszra lehet igazítani. A rendszer installálása gyors és minimális munkát igényel a telepítőtől.
A rendszer rendkívül alkalmazkodó és folyamatos fejlesztés alatt áll, hogy kiszolgálja a piac változó igényeit. Jelenleg 120 mm és 240 mm vastagságban szállítjuk.

Katalógusért kattint IDE!

Az Excel Enbeam Fibre Trunking System-mel kapcsoltban bővebb információkért keressék bizalommal Excel termékmenedzserünket:

Pásztor András
pasztor.andras@young.hu
Tel.:(1)452 2646

További híreink

UNV kereskedelmi tanfolyam: kamera GDPR infókkal kibővítve!
2018. szeptember 10.
Jó hír a 2018. szeptember 25-ei UNV kereskedelmi tanfolyam (UNV, Planet, 2N) után érdeklődőknek, hogy az oktatáson az eredeti programon felül az FL Control biztonságtechnikai cég vendégelőadójától is rengeteg hasznos információ tudható majd meg a kamerákkal kapcsolatos GDPR szabályozásról és ...
2N integráció a Genetec Security Centerrel
2018. szeptember 6.
A Genetec™ tanúsított technológiai partnereként a 2N termékek felhasználóinak lehetősége nyílik, hogy a Genetec™ Security Center három fő moduljával közvetlenül összekapcsolják az IP intercomjukat, a hozzáférési egységeket és a SIP audio termékeket. A modulok integrálása egyedülállóvá teszi a ...
Új terméksorozatok az UNV-től! - Pro széria
2018. augusztus 27.
Az UNV Pro, Prime és Easy néven új terméksorozatot dobott piacra a már korábban meglévő termékskálája alapján Az Easy sorozat termékei a belépő szintű igényekhez alkalmazhatók, a Prime sorozat fejlettebb funkciókkal rendelkezik a kiváló teljesítmény érdekében, a Pro pedig az ultra-intelligens ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása