Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Karácsonyi MikulásGyár gyűjtés!

2019. december 3.
Nincsen karácsony MikulásGyár nélkül! A Young B.T.S. Kft idén is gyűjtést szervez a mélyszegénységben élőknek!Mi az a MikulásGyár?

A MikulásGyár karitatív programot a mélyszegénységben élő nagycsaládok segítésére hozták létre, tekintet nélkül arra, hogy ki és miért éhezik. A szervezők elsősorban tartós élelmiszert (konzerv, tészta, liszt, cukor, rizs, olaj, stb.) várnak, hiszen erre van a legnagyobb szükségük a rászorulóknak. Emellett természetesen szívesen fogadnak tisztító- és tisztálkodási szereket, édességet, jó minőségű és tiszta ruhát, játékot, könyveket. (Természetesen olyat, amelyet mi magunk és gyermekünk is szívesen fogadna!) Az összegyűjtött adományokat - már az önkéntesek által összeállított csomagokként – a Magyar Postán és Vöröskereszten keresztül juttatja el a MiklulásGyár a nélkülözőkhöz.

Hogyan gyűjt a Young?
Vállalatunk egy nagy ajándékdobozt helyezett el a recepción a karácsonyfánk alá. Ha megtelik a doboz, az se baj, minden további adományt szívesen fogadunk telephelyünkön telephelyünkre (1139 Budapest, Frangepán u. 26.) 2018. december 1-18. között, amelyet aztán december 19-én elszállítunk a MikulásGyárba! Egy ajándék kávéra idén is minden adományozó vendégünk!

További híreink

Ismét Fekete Péntek a Young-nál!
2019. november 26.
A tavalyi nagy sikerű, kamu- és trükkmentes Black Friday tapasztalatait levonva idén is hasznos, kézzel fogható végfelhasználói és viszonteladói kedvezményekkel várjuk akciós raktárkészletünk kisöprőit 2019. november 29-én!
Fontos év végi kiszállítás infók!
2019. november 22.
Az eddigieknél több nehézséget jelentenek kiszállító partnereink már most novemberben, és még csak az igazi nagy karácsony előtti roham küszöbén állunk. Ezzel kapcsolatban ezért pár fontos információt szeretnénk megosztani ügyfeleinkkel, amelyet érdemes figyelembe venni.
Bankot váltunk!
2019. november 21.
A Young B.T.S. Kft. a CIB banknál vezeti a jövőben a pénzforgalmi számláit. A megváltozott bankszámlaszámok 2019. november 22-től érvényesek!
TörlésKijelöltek összehasonlítása