Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

KX-TPA65 vezeték nélküli irodai telefon akció!

2019. június 12.
Speciális alapterületű irodákban, irodaépületekben gyakori jelenség, hogy egy-egy rossz elhelyezkedésű szobában utólag csak költségesen és gyakran nem esztétikusan lehet megoldani a kábelezést. Az ilyen helyekre ideális a KX-TGP600 opcionális telefonja a KX-TPA65, amely most akciós áron kapható a Young B.T.S-nél a készlet erejéig!

KX-TPA65-akció_2019_01

A KX-TPA65 a KX-TGP600 intelligens IP vezeték nélküli telefonrendszerrel kompatibilis vezeték nélküli asztali telefon. Jelentős az előnye a "hagyományos" asztali telefonokkal szemben, hogy vezeték nélküli kapcsolatot biztosít, miközben ugyanolyan asztali funkcionalitással rendelkezik mint a vezetékes társai. A telefon DECT képességei azt jelentik, hogy a telepítés során nincs szükség vezetékes LAN-ra, amely kényelmesebbé és egyszerűbbé teszi a telepítési folyamatot és a készüléket is.
A háttérvilágítással ellátott színes LCD kijelző minden irodai környezetben egyértelmű információt szolgáltat, az integrált fülhallgató-csatlakozóval pedig a felhasználók minden hívást kényelmesen kezelhetnek, akár zajos munkahelyeken is.

A KX-TPA65 készüléket a KX-TGP600 támogatja. A KX-TPA60 készülékhez már mellékelt KX-TPA60 kézibeszélő mellett a KX-TPA65 a KX-TPA60, a KX-TPA65, a KX-UDT121 vagy a KX-UDT131 készülékek bármelyik kombinációjával együtt működik.

Főbb jellemzők

  • 1,8 "színes LCD háttérvilágítással
  • színes LED-kijelző (kék)
  • HD széles sávú hang (G.722)
  • Fejhallgató csatlakozó
  • Könnyű telepítés vezetékes LAN nélkül

Színváltozatok:

KX-TPA65CEB
KX-TPA65CE

A KÉSZÜLÉK MOST AKCIÓS ÁRON KAPHATÓ VÉGFELHASZNÁLÓKNAK ÉS VISZONTELADÓKNAK EGYARÁNT, A KÉSZLER EREJÉIG! VISZONTELADÓI ÁRHOZ KÉRJÜK LÉPJEN BE A RENDSZERBE!

További információkért keressék Panasonic termékmenedzserünket!

Kreszta Zoltán
kreszta.zoltan@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2649

További híreink

EXCEL - minőségi optikai panelek és kiegészítők!
2019. június 12.
Az Excel optikai hálózati üzletága óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. Mivel a réz alapú kábelhálózatok képtelenek lesznek sokáig tartani a tempót a változó világ igényeivel, emiatt a gyártó nagy erőket mozgósított a minden igényt kielégítő optikai hálózati eszközpark, kábelek ...
6-féle Panasonic promóció szeptember végéig!
2019. június 7.
Új Panasonic Promóciók a Young-tól! Hatféle ajánlat a legkülönbözőbb igényekre egészen őszig!
A hosszú távú jelenlét fontosabb, mint az azonnali eredmények
2019. május 29.
A Young Partner Nap egyik meglepetés előadójaként cégünk új beszállító partnerének, a JUSAN tulajdonos ügyvezetőjének köszöntőjét is meghallgathatták az résztvevők. Moshé Lasry Toledano-val látogatását követően készítettünk egy mini interjút, amelyben a cég magyarországi céljairól kérdeztük.
TörlésKijelöltek összehasonlítása