Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Látványos újdonságok ALE Rainbow-ban!

2021. január 25.
Rögtön év elején kiadta idei első Rainbow frissítését az Alcatel-Lucent Enterprise. Mostantól például egyes üzeneteket fontosságuk szerint is meg lehet jelölni!


Az ALE multikommunikációs felületét folyamatosan fejleszti a gyártó, így már az idei év elején (Windows PC 2.85.2, iOS és Android 1.81.0. verziószámtól) látványos újdonságokkal rukkolt elő. Elsősorban a szövegküldési funkciót és a Bubble csoportokat érinti a változás.

Itt a Bubble „tagelés”
Mostantól már az egyes Bubble csoportoknak is adhatunk címkéket (legfeljebb 10 címke Bubble-onként), nem csak az admin adhat az egyes felhasználóknak. Ez lehetővé teszi például az összes, ugyanazon témára vonatkozó Bubble csoportosítását.
Ehhez a funkcióhoz Business vagy Enterprise licenc szükséges.


Ha csak bizonyos címkével ellátott Bubble csoportokat szeretnénk látni, mostantól erre is kereshetünk a keresőben.

A Bubble címkéket külön lehet menedzselni is, így például egy adott címkét az összes, korábban vele ellátott Bubble-ról el lehet távolítani.

Itt a megjelölhető üzenetek korszaka

A legnagyobb januári újdonság, hogy mostantól bizonyos üzeneteket fontosként vagy információként jelölhetünk meg, hogy még nagyobb figyelmet vonzzon a címzettektől.

Az egyes üzenettípusokhoz különböző csengőhangokat (Standard, Informative és Important), hogy néhányuk jobban érzékelhető legyenek chatelés közben.

Az ALE Rainbow ezen kívül sok apró, praktikus újdonsággal is szolgál. Az új funkciók teljes listájáról innen lehet tájékozódni.

Az ALE Rainbow frissítésekkel kapcsolatban kérdésekben keressék ALE specialistáinkat:

Mészáros Tamás
műszaki fejlesztési vezető
meszaros.tamas@young.hu
+36 (1) 452 2772

Pálinkás Péter
kereskedelmi vezető
palinkas.peter@young.hu
+36 (1) 452 2726

 

További híreink

Panasonic online tájékoztatók: mit hoz a jövő?
2021. január 13.
December végén számoltunk be a Panasonic bejelentéséről: a gyártó 2029-ig befejezi telekommunikációs iparágának működtetését. A hír kapcsán rengeteg megkeresését kaptunk, és még az ünnepek előtt illetve január elejére megszerveztünk egy-egy online tájékoztatót a témában. A felmerült kérdésekről ...
Megváltozott jótállás: mire figyeljünk viszonteladóként?
2021. január 12.
Átalakultak az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállási szabályok. Adunk pár jó tippet, mire figyeljenek oda viszonteladóink.
Megújult CANOVATE SohoLine rackszekrénycsalád!
2021. január 11.
A Canovate megszüntette korábbi SohoLine családját (WCS), és helyette a WC1S modellek lesznek elérhetők.
TörlésKijelöltek összehasonlítása