Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Megérkezett a 2N ACCESS UNIT 2.0!

2019. március 5.
Tavaly a 2N intercom modulként indult az új beléptetők villámkarrierje, 2019-től viszont már külön Access Control Unitként is megvásárolhatók a többlépcsős hozzáférés-vezérlő technológiák. Új nevet is kaptak: Access Unit 2.0!

Az új, 2N IP-hozzáférés-vezérlő egységek lehetővé teszik a biztonságos 13,56 MHz-es RFID kártyákról az átmenetet az aktuális 125kHz-es kártyákra. A 2N Access Unit 2.0 egy olyan végberendezés, amely saját memóriával rendelkezik, így minimális, Ethernet kábelezési követelményei vannak, és amely a 2N Remote Configuration szolgáltatás segítségével távolról konfigurálható és kezelhető. Formatervezése a 2N IP intercomokhoz hasonló, így tökéletes megoldást jelentenek minden korábbi és leendő 2N projekt számára is.

2N ACCESS UNIT 2.0 Bluetooth & RFID

Megbízható, kényelmes okostelefonos azonosítást biztosító eszköz. A Bluetooth lehetőség miatt a felhasználónak mindössze annyit kell tennie, hogy letölti az ingyenes 2N Mobile Key alkalmazást készülékére (IOS és Android is elérhető). Az eszköz szkennelési tartománya állítható, valamint az ajtónyitási mód is („Tap-in-app” vagy „Touch”). Használható hagyományos RFID kártyával is.

2N ACCESS UNIT 2.0 Touch Keypad & RFID

Ennek az IP hozzáférés-vezérlő egységnek a vitathatatlan előnye a kétlépcsős hitelesítés lehetőség. Az ajtó kinyitásához a felhasználóknak használniuk kell az RFID kártyájukat, és be kell írniuk a PIN kódjukat is. Ez különösen alkalmassá teszi nagy biztonságú zónák, például bankok, laboratóriumok vagy raktárak számára.

2N ACCESS UNIT 2.0 RFID

Az RFID-vel ellátott beléptető egység különösen ajánlott irodai projektekhez. Lehetővé teszi a régebbi 125kHz-es kártyák és az új, biztonságosabb 13.56MHz-es intelligens kártyák használatát. Legnagyobb előnye, hogy az egyszerű a telepítés egyetlen Ethernet-kábellel, természetesen távoli adminisztrációval, továbbá hardver- és szoftverbiztonsággal rendelkezik.


Az eszközök érkezése 2019 második felében várható. További információkért keressék bizalommal szakemberünket:

Nagy Lajos
nagy.lajos@young.hu
Tel.: +36 (1) 4522647

További híreink

NAGY PANA-SAKK! - Vezér üti futót!
2019. március 5.
Februárban megkezdtük a Panasonic KX-NS600-as új IP rendszerkészülék család forgalmazását. Két újdonság, KX-NS680UK és a KX-NT630UK is hatalomátvételre készül kategóriájában. Utóbbit összeeresztettük a régebbi KX-NT551X-vel, hogy lássuk, melyikük a nyerő!
APOLAN tag lett az EXCEL
2019. február 22.
Az Association for Passive Optical LAN (APOLAN), a passzív optikai helyi hálózatok (POL) oktatását és elfogadását végző nonprofit szervezet öt új globális tagot jelentett be a minap. A Young B.T.S. Kft. által is forgalmazott hálózati termékek gyártóján, az Excel Networking Solutions-on kívül a ...
PANASONIC Technikai Támogatás Szolgáltatáscsomag - Tájékoztató!
2019. február 18.
Ahogy arra első januári hírlevelünkben már felhívtuk a figyelmet, február 1-től már a megújított Panasonic Technikai Támogatás Szolgáltatáscsomagok (PTT) az érvényesek. De miért is érdemes előfizetni a PTT-re? A rövid válasz: mert nem éri meg nem előfizetni! A hosszabb válaszért érdemes ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása