Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Megérkezett a 2N ACCESS UNIT M! – Új mérföldkő a beléptetésben

2021. március 10.
Itt a várva várt, vékony kivitelű 2N ACCESS UNIT M, melyben megtalálható az összes közkedvelt 2N jellemző, így a magas fokú megbízhatóság, titkosított kommunikáció és a pár perces telepítés. Az eszköz már tartalmazza a 2N új, szabadalmaztatott mobil hozzáférését is, amely a legbiztonságosabb és leggyorsabb a piacon.


Február 25-én mutatta be a 2N az OnAir online live stream rendezvény keretében új Access Unit-ját. Az eszköz szembetűnő újdonsága a jelenlegi Access Unit-okhoz képest a vékonyabb kialakítás, melynek köszönhetően olyan helyeken is elhelyezhető, ahol eleve kevés tér áll rendelkezésre a rögzítéshez. Az 2N ACCESS UNIT M IP 55 és IK 7 védettséggel rendelkezik, így akár kültérre is telepíthető. Az eszköz üveg előlapja rendkívül strapabíró, így akár éveken át tartó, mindennapos használat után is karcmentesen marad.

A leggyorsabb mobil hozzáférés

Az OnAIR showban jelentették be, hogy kifejlesztettek és szabadalmaztattak egy Bluetooth csatlakozási eljárást, melynek legfőbb tulajdonságai:

  • eszköz pre-autentikáció 8 egyidejű BlueTooth csatornán
  • mozgásirányok állandó figyelése
  • téves authentikáció folyamatos szűrése
  • rendkívül gyors, azonnali nyitás – csupán 0.3másodperc

A 2N a piac jelenlegi legbiztonságosabb beléptető módszerként tekint az eljárásra, és a 2N ACCESS UNIT M-et már ellátták ezzel a technológiával. A meglévő eszközökkel (2N IP Verso BlueTooth modul vagy egyéb 2N Access Unit BlueTooth verziók) is működik már az új technológia, egy firmware frissítés után (2021. áprilisában jön a publikus verzió) és Android vagy iOS applikáció frissítést követően. A technológiáról később bővebben be fogunk számolni.

Mit tud ezen kívül?

Mindent, amit az Access Unit 2.0 eszközök tudnak.

4-féle verzióban kerül piacra:

A 2N ACCESS UNIT M-et pár perc alatt lehet telepíteni. Biztonságosan kommunikál a webes felülettel, a 2N Access Commander adminisztrációs szoftverrel és a 2N Mobile Key mobilalkalmazással is.

Na és az ára?

A 2N tervei szerint előreláthatólag 10%-kal lesz olcsóbb a korábbi Access Unitokhoz képest. (várhatóan 2021. márciusában felkerül árlistánkba is.)
A 2N ACCESS UNIT M-mel kapcsolatos további információkért keressék 2N termékfelelősünket:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2647

További híreink

Panasonic PBX váltás okosan: KX-HTS32 alközpontra KX-T, TA, KX-TEA, TE és KX-TDA15/30-ról
2021. március 10.
Miután a Panasonic bejelentette telekommunikációs üzletágának 2029-es leállítását, sok viszonteladó partnerünkben felmerült a kérdés, hogy miként lehet az elkövetkező években is ebből az iparágból profitálni. Nekik kínálunk Panasonic megoldásokat 3 részből álló cikksorozatunkban, melyben az ...
Működik a nagykereskedelmi áruforgalom!
2021. március 5.
A kormány bejelentett korlátozó intézkedései kapcsán az alábbi tájékoztatást adjuk ki.
Megszüntette a 2N a SIP Audio Converter-t
2021. február 25.
A csehországi székhelyű 2N 2020. december 18-án megszüntette a SIP Audio Converterjének forgalmazását. Természetesen senkit sem hagyunk alternatíva nélkül.
TörlésKijelöltek összehasonlítása