Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Megjelent az EXCEL ENCIKLOPÉDIA 4. verziója!

2018. június 26.
Az Excel-Networking elérhetővé tette az EXCEL ENCIKLOPÉDIA 4. verzióját, ami teljes körű betekintést nyújt az Excel strukturált kábelezési megoldásába.

A vaskos kiadványt most is a gyártó műszaki és marketing csapatának legfontosabb tagjai írták, és ebben a kiadásban nagy mennyiségű tartalmat frissítettek annak érdekében, hogy megbízható információforrást biztosítsanak az olvasóknak.
Az Excel-Enciklopédia immár honlapunkról is letölthető:

EXCEL-ENCIKLOPÉDIA V4

Ha a márka felkeltette érdeklődését, vagy további kérdése lenne, keresse bizalommal Excel termékmenedzserünket az alábbi elérhetőségeken:

Pásztor András
pasztor.andras@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2646

További híreink

Az Ön cége védett a VPNFilter ellen?
2018. június 20.
Az utóbbi hetekben több információ is napvilágra került a VPNFilter néven elhíresült vírusról, amely elsősorban népszerű, ám sérülékenyebb SOHO („small office, home office”) wifi routereket fertőzött meg. Utánajártunk, mit érdemes tenni a vírus megfékezésért!​​
Vidd haza az irodád a telefonodon! - Panasonic SoftPhone applikáció
2018. június 8.
A céges asztali telefon egy szuper dolog: ha az asztalnál ülsz. De mi történik, ha felállsz az asztaltól? A Panasonic SoftPhone telefonos applikáció összehozza az irodád a telefonoddal – erről is mesélt Nagy Krisztián a bemutatójában a Young Partner Napon!
Új 2N Verso kombinált modulok a láthatáron!
2018. június 8.
Kiváló hírrel szolgálhatunk a 2N IP Verso, a 2N LTE Verso kaputelefonnal rendelkezőknek és mindazoknak, akik éppen a telepítésen gondolkoznak! A csehországi székhelyű 2N piacra dobta új, helytakarékos, többlépcsős azonosításra is alkalmas moduljait: egy Bluetooth és RFID kártyaolvasóval ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása