Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Megszüntette a 2N a SIP Audio Converter-t

2021. február 25.
A csehországi székhelyű 2N 2020. december 18-án megszüntette a SIP Audio Converterjének forgalmazását. Természetesen senkit sem hagyunk alternatíva nélkül.

A 2N SIP Audio Converter a hozzácsatlakoztatott analóg hangszórót hálózati hangszóróvá alakította. Arra is lehetőséget kínált, hogy egy teljes hangosbemondó központot egyetlen konverterbe kapcsoljunk. Az ügyfelek élő és előre rögzített üzeneteket közvetíthettek bármilyen távolságból. Csak egy mikrofont kellett csatlakoztatniuk, és a konverter egyszerű kaputelefonként is működött. 

 

A 2N figyelembe véve a felhasználói igényeket 3 megoldással is előrukkolt!

  1. A sort a 2N IP Audio Kit nyitja, mely elsősorban intercom funkciókra fejlesztettek ki. A csatlakoztatott mikrofonoknak és hangszóróknak köszönhetően könnyedén és egyszerűen megvalósítható az úgynevezett duplex, azaz kétirányú hangalapú IP kommunikáció. Tökéletes megoldást jelenthet különböző információs és segélyhívó pontok kialakításához is. Az IP technológiának köszönhetően a „beérkező hívásokra” akár a helyszíntől távol is képesek vagyunk válaszolni/reagálni.
  2. Második lehetőségünk a SIP Audio Converter funkciójának kiváltására, ha együtt használjuk a 2N SIP alapú hangszóróját és kültéri kürtjét. A 2N mérnökeinek köszönhetően az eszközben helyet kapott egy integrált 2N SIP Audio Converter is, amelynek névleges teljesítménye 10W. Ezzel akár élő, akár előre felvett közleményeket, információkat is képesek vagyunk közvetíteni.

  3. A kültéri megoldásokhoz válasszuk a 2N SIP alapú kültéri hangszóróját , mely képes akár 124 dB hangerősséggel és kristálytisztán megszólaltatni az általunk kívánt hangot vagy felvételt.

    2N SIP beltéri hangszóró 2N SIP kültéri hangszóró


Az egyes alternatívák beszerzésével kapcsolatban személyesen keressék 2N termékfelelősünket:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2647

További híreink

Változó kiszállítási díjak márciustól!
2021. február 10.
Az elmúlt hónapokban a szállítmányozási piacon folyamatosan emelkedtek az árak a felfokozott kereslet miatt. Logisztikai partnereink díjváltozásaihoz cégünk is kénytelen volt alkalmazkodni.
Startol a jövő 2N beléptetője!
2021. február 9.
Új beléptetőrendszer technológiát mutat be a 2N. Online élő adásban rántják le a leplet a 2N eszközök új generációjáról.
Rövidített nyitvatartás - 2021. február 19.
2021. február 8.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. február 19-én (péntek) a szokásostól eltérően 8.00-12.00 közt tartunk nyitva. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
TörlésKijelöltek összehasonlítása