Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

MikulásGyár 2021 – A Young-ban is gyűjtünk karácsonyra

2021. december 6.
2021-ben is folytatjuk nemes hagyományunknak: adományokat gyűjtünk a mélyszegénységben élőknek, csatlakozunk a MikulásGyár akciójához.

Ismét gyűjtést szervezünk a partnerek és kollégáink bevonásával mélyszegénységben élő családok, gyerekek felkarolására.

A rászorultaknak elsősorban tartós élelmiszerre van a legnagyobb szükségük, amennyiben tehát lehetőség van rá, minél több konzerv, tészta, liszt, cukor, rizs, olaj stb. kerüljön a csomagba. Tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, édességet is várunk természetesen adományként.  A MikulásGyár nagyon szívesen fogad játékokat, könyveket is, ám minden évben felhívják a figyelmet, hogy olyan ruhákat, könyveket adjanak csak az adományozók, amelyeket mi magunk és gyermekeink is szívesen fogadnának.

A MikulásGyár az adományokat már az önkéntesek által összeállított csomagokként a Magyar Postán és Vöröskereszten keresztül juttatja el a nélkülözőkhöz.

Az adományokat (ajándékokat) újfent a Young B.T.S. Kft. ügyfélvárójában, a karácsonyfa alatt elhelyezett dobozban, nagyobb csomagok esetében a raktárban gyűjtjük össze 2021. december 6-15. között, amelyet aztán december 16-án (csütörtökön) elszállítunk a MikulásGyárba!

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  Változó ünnepi nyitvatartás
  2021. december 6.
  Tájékoztatjuk Önöket, hogy nyitvatartásunk a következőképp alakul decemberben és új év első napjaiban.
  Panasonic – Változás a menetrendben a chiphiány miatt
  2021. december 3.
  A Panasonic-ot is szorongatja a chiphiány "mumus", amely a szállítási nehézségekkel karöltve okoz nem kis fejtörést a gyártónak telekommunikációs iparágának megszüntetésében. A korábbi terveket felülírta az élet, így a japán vállalat módosítani kényszerült a napokban a korábban meghirdetett ...
  Bemutatkozik az OXE Purple - Megújult vállalati telefonrendszer közepes, nagy és nagyon nagy cégek számára
  2021. november 24.
  Az Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) nem csak vállalati telefonjait, de vállalati kommunikációs szerver megoldását, az OXE-t is modernizálta idén, OXE Purple néven. Mindezt egy olyan digitális kor küszöbén, amikor a cégek javítani akarják versenyképességüket, miközben a hibrid munkavégzés ...
  TörlésKijelöltek összehasonlítása