Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Minek kulcscsomó, ha van widget! - Újdonság a 2N Mobile Video alkalmazásban

2020. június 9.
Első látásra apró, viszont a rendszeres használat miatt jelentős kényelmi funkció érkezett a 2N Mobile Video telefonos alkalmazásra.

Az Androidos okostelefonnal rendelkező, 2N Mobile Video alkalmazást használók a legújabb frissítés során egy praktikus lehetőséget kaptak. Az ajtók távolról történő megnyitását lehetővé tevő funkció mostantól hozzáadható a kezdőképernyőhöz widget-ként, így nem kell várni, míg kikeressük, és betöltjük az applikációt.

Egyetlen okostelefonra telepített 2N Mobile Video alkalmazás segítségével eddig is több kaputelefon és ajtózár volt vezérelhető. Mostantól azonban egy egyszerű widget-ben is beállítható, melyik ajtót kívánjuk kinyitni, majd az időigényes kulcskeresés helyett csak annyit kell tennie, hogy megérintjük a gombot a telefon képernyőjén. A widget egy másik gombot is hozzáad a telefon kezdőképernyőjéhez egy telefon ikonnal. Az ügyfelek ezt felhasználhatják egy adott kaputelefon hívására és a kamera adatainak az aktuális kamerakép megtekintésére. Ez például egy egyszerű módja annak, hogy ellenőrzzük, hogy van-e szabad parkolóhely az épületen kívül, a bejáratunkhoz közel.

Az alkalmazás Android telefonon érhető el egyelőre.
További 2N MobileVideo kérdésekkel kapcsolatban keressék termékfelelősünket:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2647

További híreink

Vond be a Rainbow-t az ügyfélszolgálatba! – ALE CTI connector népszerű CRM rendszerekhez
2020. június 9.
Az Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) Rainbow felhasználói nagyon könnyen beleszeretnek a kényelmes funkciókba, és egyre több terület képviselői igénylik a cégen belül a használatát. Nem csoda, ha az ügyfélszolgálatosok is hamarosan elkezdik követelni a Rainbow integrációt a CRM rendszerbe, ha ...
Panasonic „Karantén tanfolyamok” összefoglaló pre-sales és technikai tanfolyam
2020. június 3.
A karantén időszakban a Young B.T.S. Kft. és a Panasonic által szervezett tanfolyamok alapján egy összefoglaló online előadást tartunk, lehetőség szerint több live DEMO beiktatásával.
2N on Air Live-stream júniusban!
2020. június 2.
Élő közvetítésű, live-stream előadásokat rendez a 2N beléptetőrendszer gyártó 2020. június 11-én és 18-án 15.00-tól. Az érdeklődők közösen átbeszélhetik a jelenlegi piaci tendenciákat, és a 2N megoldásait az új kihívásokra. Rengeteg újdonság várható a 2N portfólióról, és lehetőség nyílik ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása