Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Mondd, te melyiket választanád? - új ALE üzleti telefon összehasonlító oldal

2019. április 25.
Hiánypótló internetes felülettel bővítette honlapját az Alcatel-Lucent Enterprise. A cég üzleti telefonkészülékeit összehasonlító oldalon rengeteg paraméter alapján találhatjuk meg a számunkra legkedvezőbb készülékeket.

Business Phones Comparison Tool oldalsávján 5 paraméterkategóriában elhelyezett közel 30 tulajdonsággal könnyen kiválaszthatók a kívánt készülékek, és akár egy korszerű webshopban, itt is egy gombnyomásra összehasonlíthatók a professzionális, intuitív és költséghatékony üzleti telefonok jellemzői.

A felületen található készülékek megtalálhatók a Young B.T.S. Kft. webshopjában is.

Bővebb információkért keressék Alcatel-Lucent termékspecialistáinkat:

Mészáros Tamás
műszaki fejlesztési vezető
meszaros.tamas@young.hu
+36 (30) 819 2772

Pálinkás Péter
értékesítési vezető
palinkas.peter@young.hu
+36 (1) 452 2726

További híreink

Formát bont az UNV?
2019. április 15.
A megszokott dizájntól merőben eltérő mini PTZ kamerákat dobott piacra az Uniview. Bár a mini PTZ-ket egyelőre a tengerentúli piacokon kezdték el árusítani, a Star Wars filmek birodalmi vallató-droidjára erősen hajazó UNV kamerákban jó eséllyel már most felfedezhetjük a gyártó új formatervezési ...
Hogyan lesz internet a buszodon?
2019. április 12.
A „járművek internete” (Internet of Vehicles, IoV) alkalmazások iránti kereslet miatt szigorú követelmények vonatkoznak a jármű hálózati-infrastruktúrákra. A mozgó járművekben használt hálózati eszközöknek komolyabb feltételeknek kell megfelelniük mint hagyományos társaiknak, hogy speciális ...
Ismét kinn leszünk a Construmán!
2019. április 1.
Az ország legnagyobb és legszínesebb nemzetközi építőipari szakkiállítását a Young B.T.S. Kft sem hagyja ki. A Szinusz Épületautomatika Kft.-vel közös standunkon bemutatjuk működés közben pár nagy sikerű 2N és UNV termékünket 2019. április 3. és 7. között.
TörlésKijelöltek összehasonlítása