Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Most szalad csak igazán az IP-telefónia szekere!

2018. május 10.
Stabil növekedést jósol 2023-ig az IP-telefónia szegmensben a Market Research Future 2018 májusában publikált kutatása. A Young B.T.S. kínálatában található világmárkák egytől egyig a piac kulcsszereplői közt szerepelnek az előrejelzés szerint.

A prognózis alapján az IP-telefónia piacának növekedését meghatározó két fő tényező az e-kereskedelmi ipar növekedése és a vállalkozások növekvő függősége a webes megoldások és szolgáltatások területén. Ráadásul a mobil IP-telefónia megoldások iránti növekvő kereslet várhatóan a globális IP-telefónia piac növekedését is eredményezni fogja. A neves piackutató előrejelzésében a globális IP-telefónia piac várhatóan körülbelül 9%-os CAGR növekedést mutat a 2017-2023 közötti és így 52 milliárd dolláros területre duzzad! A piac kulcsszereplő közt megnevezett Ascom Holding AG (Svájc), Cisco Systems, Inc. (USA.) Panasonic Corporation (Japán) és a Polycom Inc. (USA) termékei a Young B.T.S. IP telefónia megoldás és termékkínálatának alapvető és megbízható világmárkái, így cégünk bátran és nagy reményekkel néz elébe az elkövetkező éveknek az IP telefónia területén.

Kép: MRFR Analysis  

A részletes kutatási anyag a Market Research Future honlapján.

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  Az analizátorok Rolls-Royce-jával minősít hálózatot a Young Magyarországon!
  2018. május 10.
  A Young B.T.S a növekvő piaci igényekre válaszolva emelte a tétet, és a legkorszerűbb digitális kábel-analizátorral bővítette műszerparkját. A Fluke Networks DSX-5000 egyszerűen mindent tud. Tényleg.
  Bankkártyás fizetési lehetőség a Frangepán 26-ban!
  2018. május 10.
  Gördülékenyebbé vált a fizetés nagykereskedelmi ügyfélszolgálatunknál, mivel a készpénz mellett már bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk május elejétől.
  Uniview sub-disztribútor lett a Young!
  2018. április 24.
  Örömmel jelentjük, hogy a Young B.T.S. a DSC Hungária, az Uniview kamerarendszerek hazai hivatalos forgalmazójának budapesti sub-disztribútora lett! Az Uniview kamerák és kamerarendszerek a Young B.T.S. egyre bővülő választékjának megbízható, professzionális megoldásokat biztosító termékei, ...
  TörlésKijelöltek összehasonlítása