Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Most szalad csak igazán az IP-telefónia szekere!

2018. május 10.
Stabil növekedést jósol 2023-ig az IP-telefónia szegmensben a Market Research Future 2018 májusában publikált kutatása. A Young B.T.S. kínálatában található világmárkák egytől egyig a piac kulcsszereplői közt szerepelnek az előrejelzés szerint.

A prognózis alapján az IP-telefónia piacának növekedését meghatározó két fő tényező az e-kereskedelmi ipar növekedése és a vállalkozások növekvő függősége a webes megoldások és szolgáltatások területén. Ráadásul a mobil IP-telefónia megoldások iránti növekvő kereslet várhatóan a globális IP-telefónia piac növekedését is eredményezni fogja. A neves piackutató előrejelzésében a globális IP-telefónia piac várhatóan körülbelül 9%-os CAGR növekedést mutat a 2017-2023 közötti és így 52 milliárd dolláros területre duzzad! A piac kulcsszereplő közt megnevezett Ascom Holding AG (Svájc), Cisco Systems, Inc. (USA.) Panasonic Corporation (Japán) és a Polycom Inc. (USA) termékei a Young B.T.S. IP telefónia megoldás és termékkínálatának alapvető és megbízható világmárkái, így cégünk bátran és nagy reményekkel néz elébe az elkövetkező éveknek az IP telefónia területén.

Kép: MRFR Analysis  

A részletes kutatási anyag a Market Research Future honlapján.

További híreink

Az analizátorok Rolls-Royce-jával minősít hálózatot a Young Magyarországon!
2018. május 10.
A Young B.T.S a növekvő piaci igényekre válaszolva emelte a tétet, és a legkorszerűbb digitális kábel-analizátorral bővítette műszerparkját. A Fluke Networks DSX-5000 egyszerűen mindent tud. Tényleg.
Bankkártyás fizetési lehetőség a Frangepán 26-ban!
2018. május 10.
Gördülékenyebbé vált a fizetés nagykereskedelmi ügyfélszolgálatunknál, mivel a készpénz mellett már bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk május elejétől.
PLANET – új szereplő a Young kínálatban!
2018. április 24.
Idén tavasztól már nálunk is elérhetők a PLANET Technology Corporation switch-jei. A vállalati hálózati megoldások világában ismerősen csengő tajvani cég termékeivel folyamatosan bővítjük kínálatunkat, figyelembe véve a megnövekedett vállalati és korszerű megfigyelő és kamerarendszerek miatt ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása