Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Optimalizáld a rackszekrényed! – Az új Excel Hibrid panelekkel

2023. február 22.
Azok a kis- és közepes vállalkozások, amelyek szűkös rack-területtel rendelkeznek telephelyükön, illetve ezekben túlméretezett eszközöket használtak a hálózati problémák megoldására, most végre fellélegezhetnek. Az Excel új hibrid paneljei két technológiát egyesítenek, amelyek korábban két külön panel használatát igényelték, így valódi megtakarítást jelentenek.

Az Excel Enbeam sorozatú hibrid panelek, a 200-941-es típusú „Excel Enbeam 12 Port Unloaded RJ45 + 12 Way SC/APC Fibre” és a 200-940-es típusú "Excel Enbeam 12 Port Unloaded RJ45 Hybrid Panel + 12 Way SC Fibre" kiváló megoldást nyújtanak azoknak a kis- és közepes vállalkozásoknak, akik olyan eszközöket keresnek, melyekkel egyszerre tudnak helyet, és pénzt is spórolni.

A szóban forgó Excel újdonságok ugyanis két technológiát egyesítenek, amelyek korábban két külön panelt igényelt volna, így a megtakarítás valóban jelentős. Az új hibrid panelek akár 12 optikai szál és 12 RJ45 Keystone aljzat közvetlen végződtetésére vagy toldására is alkalmasak 1U magasságban. Az Excel Enbeam panelek bőséges kábelbevezetési lehetőséget biztosítanak hátul és megtalálható bennük minden szükséges kiegészítő a végződtetéshez is.

Az új Excel hibrid panelek egyszerű telepítésének köszönhetően könnyedén integrálhatók a meglévő rackszekrénybe. Az Excel Enbeam panelek kiváló minőségű, erős és tartós anyagokból készültek, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a megbízható működést. Az Excel Enbeam hibrid paneljei számos előnnyel járnak, és sokféle telepítési lehetőséget kínálnak, amelyek megfelelnek kis- és középvállalkozás igényeinek.

Bővebb információért keressék bátran dedikált Excel termékmenedzser munkatársunkat:

Pásztor András
pasztor.andras@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2646

További híreink

Változó szállítási díjak
2023. január 25.
Bizonyára tapasztalták már, hogy a szállítmányozási díjak az utóbbi időben valamennyi szektorban jelentősen emelkedtek. Sajnos mi is úszunk az árral, saját díjaink emelése is elkerülhetetlen a piaci viszonyok miatt.
Egy kis szünet: január 27-én zárva leszünk
2023. január 22.
Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy cégünk 2023. január 27-én (péntek) ZÁRVA tart. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállítások tervezésénél vegyék figyelembe ezt a dátumot. Köszönjük megértésüket és együttműködésüket.
Változó ünnepi nyitvatartás
2022. december 6.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy nyitvatartásunk a következőképp alakul decemberben és új év első napjaiban.
TörlésKijelöltek összehasonlítása