Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Panasonic bejelentés: 2029-ig megszűnik a teljes telekommunikációs üzletág

2020. december 14.
A Panasonic végleges stratégiai döntést hozott telekommunikációs üzletágáról (alközpont és SIP készülékek). Ennek értelmében 2022. december 31-ig világszerte valamennyi gyártói és kereskedelmi tevékenységét beszünteti, 2029. december 31-ig pedig a támogatást is.

Az elmúlt években a Panasonic komoly erőfeszítéseket tett, hogy megoldást találjon korábbi vállalati húzóágazatának üzletileg is sikeres folytatására átfogó szervezeti reformokkal és a partnerkapcsolatok megújításával. Azonban idővel nyilvánvalóvá vált, hogy a jelenlegi környezetben a Panasonic már nem képes lényegi változást elérni ezen a területen. Ezért átfogó és körültekintő belső értékelés követően úgy döntött a világcég, hogy fokozatosan megszünteti telekommunikációs üzletágát.

A folyamat nem azonnali, 9 évet ölel át. Ennek három főbb mérföldköve lesz:

  • 2022. március 31-ig: tudunk rendelést felvenni új termékekre. Ez a dátum egységesen minden földrészre és országra vonatkozik. A logisztikai lánc 2022 év végéig üzemel. Termékgarancia az új eszközök értékesítése után továbbra is 2 évig él.
  • 2024. december 31-ig: kínálják az esetleges szoftverhibák javítását, gyári technikai támogatást.
  • 2029. december 31-ig: gondoskodnak a szervizalkatrész-ellátásról.

A Young sokaknak máig egyet jelent Magyarországon a Panasonic telekommunikációs megoldásokkal. Ezért biztosítjuk, hogy partnereink, viszonteladóink az elkövetkező években is megelégedettséggel forduljanak hozzánk a gyártó termékeit illetően. 30 év egyedülálló Panasonic tapasztalattal a hátunk mögött továbbra is töretlenül hiszünk a gyártó eszközeinek hosszú távú megbízhatóságában, az alacsony szervizigényben. Megszámlálhatatlan helyen ma is hibátlanul szolgálják vásárlóinkat sok-sok évvel ezelőtt telepített és gyakorlatilag hibátlanul működő eszközök, amelyekre reményünk szerint még további sikeres évek várnak. Így az elkövetkező évtizedre vagy azon is túl kiváló ár/érték arányú befektetésnek bizonyulhat új Panasonic kommunikációs szervert választani.

Vállalatunk ezen felül évek óta kínál hasonlóan megbízható és költséghatékony megoldásokat alközponti és SIP területen. Az Alcatel-Lucent Enterprise, esetileg az Innovaphone megoldásai mellé az előttünk álló időben további alternatívát is keresünk, hogy ügyfeleink a lehető legtöbb lehetőség közül tudják kiválasztani a számukra ideális telekommunikációs rendszert.

A témával kapcsolatban 2020. december 17-én, délelőtt 9.00-kor Pálinkás Péter kereskedelmi vezető és Nagy Krisztián Panasonic termékfelelősünk közreműködésével online tájékoztatót tartunk a Rainbow rendszeren keresztül. Regisztrálni a tanfolyam oldalon lehet (belépést követően). Igény esetén 2021-ban is szervezünk még tájékoztatást.

További híreink

Változó ünnepi nyitvatartás
2020. december 9.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy nyitvatartásunk a következőképp alakul decemberben és új év első napjaiban.
Aktuális nyitvatartás - 2020. december 12.
2020. december 8.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. december 12-én (szombat) ZÁRVA tartunk. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
MikulásGyár 2020 - Nincs karácsony gyűjtés nélkül!
2020. december 1.
Idén sincs semmilyen akadálya nemes hagyományunknak: adományokat gyűjtünk a mélyszegénységben élőknek, csatlakozunk a MikulásGyár gyűjtőakciójához.
TörlésKijelöltek összehasonlítása