Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Panasonic First Level - Comms Professional ingyenes oktatás a Young-nál!

2019. május 13.
Júniusban elindítjuk a Panasonic-Young Oktatási Centrumunkat, mely a „Panasonic Academy” tematikáját követve lehetőséget ad a Panasonic és a hozzá illeszthető szoftverek aktuális megoldásainak alapos megismeréséhez - mindezt magyar nyelven. Ezzel együtt Oktatási Centrumunk biztosítja a Panasonic Akadémia által előírt disztribútori gyakorlati tréningeket is.A Panasonic Akadémia 3 szintre osztotta az elsajátítandó tananyagot, ezeket a jobb megkülönböztethetőség miatt különféle színekkel jelöljük:

Comms Professional
Comms Expert
Comms Advanced Expert

Első tanfolyamunk a First level - Comms Professional elméleti tanfolyam lesz, amely magyar nyelvű tantermi oktatását foglalja magában. A tanfolyam elvégzésével a hallgató hozzáférést kap a „Panasonic B2B Partner” portáljához, illetve a „Panasonic Academy” weboldalhoz is (a tanfolyam után regisztrálni kell az oldalon. A hozzáférés nem automatikus a gyártó engedélyezi).

Tanfolyamunk segíti a hallgatót a sikeres gyártói bizonyítvány megszerzésében. A hitelesített igazolásokat minden esetben a Panasonic állítja ki a sikeres on-line értékelés (teszt) után.

KÉT TANFOLYAMI NAPOT IS SZERVEZÜNK, JÚNIUS 4-ÉN ÉS 6-ÁN INDÍTUNK TANFOLYAMOKAT! KATTINTSON A GOMBRA ÉS JELENTKEZZEN MOST AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB NAPRA! A TANFOLYAMOK MEGTEKINTÉSÉHEZ KÉRJÜK LÉPJEN BE!Az előadás minden partnerünk számára INGYENES! A jelentkezés csak visszaigazolással érvényes. A regisztráció sorrendjében elsőbbséget élveznek a technikai támogatással rendelkező partnereink. A tanfolyamot kereskedő és telepítő kollégáknak egyaránt ajánljuk.

Az elméleti tanfolyam kötelező a második és harmadik szintű (programozói) tanfolyamra jelentkező kollégák számára!
=======================================

A Panasonic Academy tanfolyami felépítése

First level - Comms Professional,
Second level - Comms Expert,
Third level - Comms Advanced Expert.

A First level két elméleti tanfolyamból áll:
1. Young tantermi elméleti tanfolyam (ez lesz a júniusi tanfolyam)
2. On-line web tréning a gyártó Panasonic Akadémiáján (ennek sikeres abszolválása után a gyártótól kapják meg a résztvevők certifikációjukat).

Second level:
1. Young tantermi gyakorlati tanfolyam
2. On-line web tréning a gyártó Panasonic Akadémiáján (ennek sikeres abszolválása után a gyártótól kapják meg a résztvevők certifikációjukat).

Third level:
1. Young tantermi gyakorlati tanfolyam
2. On-line web tréning a gyártó Panasonic Akadémiáján (ennek sikeres abszolválása után a gyártótól kapják meg a résztvevők certifikációjukat).

=======================================

Panasonic-Young Oktatási Centrumunk további tanfolyamjairól természetesen azonnal hírt adunk.

Bővebb információkért keressék bizalommal Panasonic termékmenedzserünket:

Kreszta Zoltán
kreszta.zoltan@young.hu
Tel.: +3614522649

További híreink

2N IP Safety - A narancssárga angyal!
2019. május 13.
A 2N IP Safety egy első osztályú biztonsági intercom, amely kimondottan vészhelyzeti kommunikációhoz készült. Esővel és akár -40 ° C-os faggyal is megbirkózik, fényes narancssárga színe és gombvilágítása miatt rossz látási viszonyoknál is könnyebben felismerhető.
ÚJ TECH VIDEÓ - Planet GSD -1222VHP - LCD-vel minden jobb?!
2019. május 8.
Pásztor András termékspecialistánk a Planet GSD-1222VHP az LCD kijelzővel rendelkező PoE képes gigabites switch család egyik tagját mutatja be új videójában.
EXCEL Environ CL rackszekrények - Biztonságra tervezve!
2019. április 30.
Az Excel új Environ CL sorozatú többszintű álló rackszekrényeit a magasabb biztonságot megkövetelő projektekhez tervezték. A sorozat a már jól bevált és népszerű ER sorozatú vázán alapul, így 42U vagy 47U magasságú, 600 mm (CL600) vagy 800 mm széles (CL800), szürke, fehér vagy fekete és 2 vagy ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása