Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Panasonic KX-HDV800: egyszerű, könnyű és gyors konferenciahívások

2019. október 29.
Új konferenciatelefont mutatott be a Panasonic. Még 2016 elején vonta ki gyártó a piacról a nagysikerű KX-NT700-at, amelynek utódját, a KX-HDV800-at évek óta halogatta. Most azonban tényleg itt van az új készülék, válaszul a korszerű tárgyalási igényekre.

Merüljön el a tiszta hangzásban

A mai elfoglalt üzleti világban senki sem akar időt pazarolni arra, hogy bonyolult asztali konferenciatelefonokon találgassa, hogyan kell konferenciahívást indítani. A KX-HDV800-zal végzett konferenciabeszélgetéshez csatlakozás éppen ezért nem lehet is egyszerűbb: csak egy kattintás! A legtöbb konferenciabeszélgetésnek helyet adó irodai termet felszerelik hangelnyelő elemekkel, hogy korrigálni tudják a konferenciatelefonok hanghibáit. A Panasonic KX-HDV800 ezt feleslegessé teszi, mert a konferenciatelefonba beépítették a legújabb zajcsökkentő technológiát, így kristálytiszta HD hangélmény biztosít a készülék. Mindez lehetővé teszi a fejlett 360 °-os, minden irányú mikrofon használata is.

Intuitív működés a tenyerében


A készülék irányítható a Panasonic Conference applikáció segítségével. A beszélgetések kezelése sokkal személyesebb és közvetlenebb, ha a felhasználói felületet a kézben tudja tartani az ember. Intuitív módon hívhatók fel a helyi címjegyzékből a beszélgetésbe bevonni kívánt munkatársak, létrehozhatók konferenciacsoportok, beállítható a hangerő stb. a mobiltelefonon vagy a táblagépen is. Többé nem kell felállni a kényelmes székből és a konferenciatelefon billentyűzetét nyomkodni, amely messze az asztal közepén található. A naptárban ütemezett telefonbeszélgetés indítás vagy az ahhoz való csatlakozás egyetlen gombnyomással jár.

Használat SD-kártyával

Egy konferenciabeszélgetés meglehetősen kaotikus is lehet, és nem mindenki emlékszik pontosan az elhangzottakra, vagy hogy éppen miben is állapodtak meg a felek.
A KX-HDV800 beépített SD memóriakártya-portjának használatával bármilyen konferenciahívást rögzíthető SD/SDHC kártyára (32 GB max., külön megvásárolható) a későbbi emlékeztetők elkészítéséhez. De a KX-HDV800 diktafonként is használható meetingek rögzítéséhez és akár 35 órányi felvételt is képes rögzíteni GB-onként.

Összekapcsolás számítógéppel

A KX-HDV800 a számítógépet kiváló minőségű konferenciaberendezéssé alakítja. A szokásos számítógépes hangszóróktól és mikrofonoktól eltérően a KX-HDV800-nak teljes duplex (kétirányú) hangrendszere van, és hatékony visszhang- és statikus zajcsökkentést biztosít.
Ha a KX-HDV800 olyan számítógéphez csatlakozik, amelyre UC-alkalmazás lett telepítve (például Panasonic IP Softphone vagy UC Pro), a számítógép lehetővé teszi a KX-HDV800 számára a hang feldolgozását, javítva ezzel a hangminőséget az ilyen alkalmazások használatakor.

A Panasonic KX-HDV800 már kapható webshopunkban!
További információkért keressék Panasonic termékmenedzserünket!

Kreszta Zoltán
kreszta.zoltan@young.hu
Tel.:+36 (1) 452 2649

További híreink

UNV mini PTZ, már Magyarországon is!
2019. október 28.
Tavasszal már beharangoztuk az UNV formabontó mini PTZ kameráját, amely korábban még csak a tengerentúlon volt kapható. Idén ősszel azonban már hozzánk is megérkezett a kis kamera, amelyet a SecuriForumon is megmutattunk működés közben.
Négy GDPR tipp telepítőknek!
2019. október 24.
A SecuriForumon folytatott háttérbeszélgetések egyik legfontosabb tanulsága volt, hogy a különféle eszközök telepítői sok esetben továbbra sincsenek vele tisztában, milyen szerepük van a telepített eszközökhöz kapcsolódó adatvédelmi kötelezettségekben. Nekik adunk most négy GDPR ...
SecuriForum 2019 - Komplett ipari megoldásaink a kameratengerben
2019. október 15.
Idén először külön standdal szerepeltünk a SecuriForum 2019 biztonságtechnikai szakkiállításon. 10 négyzetméter nem túl sok hely, mégis megpróbáltuk látványosan bemutatni biztonságtechnikai termékeinket és ipari megoldásainkat: az UNV kamerarendszereket, a 2N beléptetőrendszereket, a Planet ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása