Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Panasonic Mobile Softphone: home office telefon Panasonic megoldással!

2020. március 16.
A Panasonic vállalati telefonrendszert használók sem maradnak hazavihető softphone megoldás nélkül! A Panasonic Mobile Softphone az ő eszközük!

A Mobile Softphone egy Panasonic üzleti telefon alkalmazás, amely összehozza az audio és a vizuális kommunikációt a mobil eszközön. Így lehetővé válik, hogy okostelefont vállalati telefonként használhassuk bárhol, legfőképp most otthon, home office-ban!


Mitől jó a Panasonic Mobile Softphone ebben a rendkívüli helyzetben?
Összekapcsolhatók az alkalmazottak egy egyszerű üzleti telefonos alkalmazással egy olyan szituációban, amikor nem, vagy nagyon nehezen lehet hazavinni a céges telefon infrastruktúrát, amely még mindig rendkívül nagy szerepet játszik számtalan cég életében. A Panasonic Mobile Softphone képes a vizuális kommunikációra is, amely nagy előny, hiszen amikor mindenki home office-ban van, gyakran nehezebb megérteni egy másik személy szándékát. A Mobile Softphone-nal és a PBX központi egységébe beépített híváskezelési funkcióval a menedzserek láthatják az egyes alkalmazottak hívásainak állapotát akár valós idejű megfigyeléssel, akár csv adatokkal, mélyebb elemzés céljából, még akkor is, ha az alkalmazottak otthon is vannak. (a beépített valós idejű monitorozás nem alapfunkció, aktiváló kulcsot kell hozzá vásárolni. Csak a bejövő hívást monitorozza, a kimenőt nem.)


Hogyan lesz egyszerű a Panasonic Mobile Softhone használata?

• Támogatja az audio / video hívásokat
Lehetővé teszi az audio- és videohívások rugalmas használatát az irodán kívül, a privát telefonszám használata nélkül.

• Az okostelefon egy vállalati telefon mellékként működik
Az alkalmazott az okostelefonját a céges mellékhez regisztrálhatja a Mobile Softphone alkalmazás segítségével.

• Push üzenetküldésre alkalmas
A Push üzenettel értesítést kaphatunk a bejövő hívásokról anélkül, hogy el kellene indítania az alkalmazást. Mivel az alkalmazásnak nem kell folyamatosan működnie, az okostelefon akkumulátora hosszabb ideig tart.

• Egyszerűen telepíthető
Mivel nincs szükség további szerverre vagy más berendezésre, azonnal összekapcsolható a rendszerrel az okostelefon - más változtatások nélkül . Mobile Softphone támogatja az SIP-TLS-t amely garantálja a magánélet és az adatok integritását az interneten keresztül.

Milyen egyéb módon lehet Panasonic rendszerek esetén mobilitási funkciót kialakítani?
Az alábbi táblázat tartalmazza az egyes alközpontokra bontva a lehetőségeket.

Bővebb információkért keressék bizalommal Panasonic márkakmenedzsereinket! Hívjanak, keressenek bennünket, megpróbálunk segíteni!

Nagy Krisztián
termékfelelős/technikai támogató
nagy.krisztian@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2649

Orosz Fruzsina
kereskedelmi asszisztens
orosz.fruzsina@young.hu
Tel.: +36 (1) 452-2638

További híreink

ALE RAINBOW: TÁVMUNKÁRA TERVEZVE!
2020. március 14.
Elképesztő gyorsasággal kell kisebb-nagyobb vállalatok tíz és százezreinek átállni a napokban távmunkára, home office-ra szerte az országban és a világban. Az Alcatel-Lucent Enterprise Rainbow rendszere sokuknak kínálhat azonnali hatékony megoldást a vezetékes telefónia exportálására, mivel ...
OXO Connect mindenkinek: Cloud Connect, Rainbow tanfolyam
2020. március 10.
Jelentősen felértékelődtek az elmúlt hetekben az alternatív foglalkoztatási lehetőségeket, home office-t és távmunkát is támogató telekommunikációs és technológiai megoldások. Ennek kapcsán új Alcatel-Lucent ingyenes tanfolyamot szervezünk viszonteladóinknak április 2-án!
AMIKOR A KÉNYSZER NAGY ÚR: HOME OFFICE PILLANATOK ALATT? - egy vis maior Alcatel-Lucent megoldás
2020. március 9.
„Maradj otthon „home office”-ban!” – ez a mondat lehet az elkövetkező napok és hetek legtöbbet kimondott utasítása az alkalmazottak felé a koronavírus járvány miatt. A „home office” számos iparágban kézenfekvő megoldás lehet, de ehhez az otthoni munkahelynek sok esetben tökéletesen kell ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása