Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Panasonic PBX váltás okosan: KX-HTS32 alközpontra KX-T, TA, KX-TEA, TE és KX-TDA15/30-ról

2021. március 10.
Miután a Panasonic bejelentette telekommunikációs üzletágának 2029-es leállítását, sok viszonteladó partnerünkben felmerült a kérdés, hogy miként lehet az elkövetkező években is ebből az iparágból profitálni. Nekik kínálunk Panasonic megoldásokat 3 részből álló cikksorozatunkban, melyben az első lehetőségként a KX-HTS32-es alközpontra váltást mutatjuk be.

Miért érdemes kiajánlani a KX-HTS32 PBX-et ügyfeleknek?

A Panasonic alközponti készülékek sok-sok éven át, megbízhatóan szolgálják tulajdonosaikat. Rengeteg vállalkozás (szervizek, könyvelőirodák, kisebb nagyobb cégek stb.) üzemeltet ma is akár évtizedekkel (!) ezelőtt vásárolt készülékeket, hálózatokat, amelyek rendszeres karbantartással, odafigyeléssel kiválóan működnek. Ugyanakkor egyre nagyobb az esély rá, hogy ezek a rendszerek a közeljövőben egyszer csak el fogják érni rendeltetési idejük végét. Az ügyfeleknek akkor majd egyik pillanatról a másikra kell megfelelő helyettesítő megoldás keresniük. Ha ezeket az ügyfeleket most keressük meg reális alternatívával, akkor jól megszokott márkájukat és a hozzá kapcsolódó minőséget ajánlhatjuk még hosszú évekig.

Az ügyfél nálunk marad és tőlünk vásárol MOST, nem pedig pár év múlva más márkát mástól!

Ha előrelátóan közelítünk a problémához, akkor könnyen belátható, 2022. március 31-ig egy olyan piaci ajánlattal lehet és érdemes megkeresni a régebbi rendszerekkel rendelkező ügyfeleket, amely valóban soha vissza nem térő alkalmat ígér! Az ügyfelek egyszerre kapnak újabb technológiát, megbízható minőséget sok-sok éven keresztül, és a Panasonic márkánál, az általa képviselt minőségnél, megbízhatóságnál marasztalhatjuk őket, miközben olyan területről kapunk plusz bevételt, amelyről már esetleg lemondtunk.

Miért a KX-HTS32?

A Panasonic KX-HTS32 kifejezetten kisméretű és otthoni irodák (SOHO) igényeire tervezett kompakt hibrid IP-alközpont. Beszédcélú, video- és távkommunikáció támogatása mellett a megfizethető árú térfigyelő és biztonsági rendszerek kialakítását is segíti. Az összes szükséges funkció és jellemző előre be van építve az eszköz hardverébe: az okostelefonokat és PC-ket kiszolgáló wifi-hozzáférési pont, a híváskezelés, a több SIP fővonalat támogató kapacitás, a konferenciahívási és a személyhívási képességek.

Milyen általános előnyei vannak a KX-HTS32-nek?

 • A KX-HTS32 korszerű, a jelenkor technológiáit támogató alközpont.
 • Időtálló megoldás, amely még támogatja a megszűnő félben lévő analóg technológiát, azonban már tartalmazza az új megoldásokat is.
 • Semmilyen gépkábelt vagy egyéb kiegészítő eszközt nem igényel az üzembehelyezése.
 • Kompakt mérete, költséghatékonysága és skálázhatósága folytán ideális kommunikációs platform a hatékonyság, a produktivitás és az ügyfélkiszolgálás fejlesztésére.

Főbb műszaki jellemzők:

 • Beépített wifi-hozzáférési pont
 • 6 SIP-fővonalat támogató kapacitás, max. 12 SIP-mellékkel
 • 8 fővonalat támogató analóg kapacitás, max. 24 mellékkel
 • Hívószám kijelzés, hívásirányítás, hangposta-értesítés és automata kezelői szolgáltatások (AA)
 • Konferenciahívási funkció
 • Személyhívási lehetőségek
 • Térfigyelő képességek
 • Videokonferencia-képességek
 • „Plug-and-play" telepítés
 • Távprogramozás és -karbantartás

 Milyen Panasonic telefonrendszer tulajdonosoknak ajánljuk a KX-HTS32-re váltást?

 • KX-TDA15/30 analóg fővonallal rendelkezőknek. Nem támogatja a TDA15/30 rendszerkészülékeit.
 • KX-T, TA, KX-TEA, TE alközponttal rendelkezőknek. Sem az analóg alközpontok rendszerkészülékei, sem a KX-T70XX, 71XX, KX-AT77XX és ezek elődei nem támogatottak a KX-HTS32 PBX-ben. 

Aki ilyen alközponti megoldásokkal rendelkezik, vagy ügyfélkörében tud ilyen rendszerekről, kérjük keresse bátran Panasonic márkamenedzsereinket, hogy közösen tudjunk a legjobb ajánlatot összeállítani ügyfeleinknek!

Nagy Krisztián
termékfelelős/technikai támogató
nagy.krisztian@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2649

Orosz Fruzsina
kereskedelmi asszisztens
orosz.fruzsina@young.hu
Tel.: +36 (1) 452-2638

További híreink

Megérkezett a 2N ACCESS UNIT M! – Új mérföldkő a beléptetésben
2021. március 10.
Itt a várva várt, vékony kivitelű 2N ACCESS UNIT M, melyben megtalálható az összes közkedvelt 2N jellemző, így a magas fokú megbízhatóság, titkosított kommunikáció és a pár perces telepítés. Az eszköz már tartalmazza a 2N új, szabadalmaztatott mobil hozzáférését is, amely a legbiztonságosabb és ...
Működik a nagykereskedelmi áruforgalom!
2021. március 5.
A kormány bejelentett korlátozó intézkedései kapcsán az alábbi tájékoztatást adjuk ki.
Megszüntette a 2N a SIP Audio Converter-t
2021. február 25.
A csehországi székhelyű 2N 2020. december 18-án megszüntette a SIP Audio Converterjének forgalmazását. Természetesen senkit sem hagyunk alternatíva nélkül.
TörlésKijelöltek összehasonlítása