Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Panasonic tanfolyamok: már csak pár hely szabad!

2019. május 28.
A Young Partner Napon is ajánlott Panasonic tanfolyamjainkra óriási az érdeklődés. A június 4-ei tanfolyami nap ugyan már betelt, de június 6-ra még akad pár hely a gyorsan regisztrálóknak!Ahogy azt korábban is megírtuk, a sorban első Panasonic - First level - Comms Professional tanfolyam egy elméleti tanfolyam lesz, amely magyar nyelvű tantermi oktatását foglalja magában. A tanfolyam elvégzésével a hallgató hozzáférést kap a „Panasonic B2B Partner” portáljához, illetve a „Panasonic Academy” weboldalhoz is (a tanfolyam után regisztrálni kell az oldalon. A hozzáférés nem automatikus a gyártó engedélyezi).
Tanfolyamunk segíti a hallgatót a sikeres gyártói bizonyítvány megszerzésében. A hitelesített igazolásokat minden esetben a Panasonic állítja ki a sikeres on-line értékelés (teszt) után.

KATTINTSON A GOMBRA ÉS JELENTKEZZEN MOST JÚNIUS 6-AI NAPRA!
A TANFOLYAM MEGTEKINTÉSÉHEZ KÉRJÜK LÉPJEN BE!
Bővebb információkért keressék Panasonic termékmenedzserünket:

Kreszta Zoltán
kreszta.zoltan@young.hu
Tel.: +3614522649

További híreink

Új Young szolgáltatási árlista 2019. júniustól!
2019. május 27.
2019. június 1-től változnak szolgáltatási áraink partnereink számára. Azon szolgáltatások, melyeket az árlista nem tartalmaz, egyedi ajánlat formájában tudjuk megadni, amelyhez keressék kereskedelmi szervezetünket.
TECH VIDEÓ! - Planet IPOE-E174 PoE extender - egyszerűbb nem lehet!
2019. május 23.
A Planet Poe extendere tökéletes eszköz PoE végpontok megosztására. Pásztor András nem csupán erről beszél, de sok egyéb érdekességgel is szolgál!
Aktuális nyitvatartás - 2019. május 24.
2019. május 20.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy szokásos nyitva tartásunktól eltérően 2019. május 24-én (pénteken) zárva tartunk! Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt vegyék figyelembe! Megértésüket köszönjük!
TörlésKijelöltek összehasonlítása