Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

PLANET díjeső a 2021 TAIWAN EXCELLENCE AWARDS-on

2020. november 18.
A PLANET Technology Corporation innovatív ipari szintű hálózati termékei és egy CRPS tápegységgel ellátott 802.3bt PoE ++ switch-je elnyerték a 2021 TAIWAN EXCELLENCE AWARDS díját.

Az értékelés szerint a PLANET díjnyertes termékinnovációi javítják a zöld energiaellátó hálózatok, a távoli kommunikáció és az IoT, IIoT és IoV alkalmazások hálózati infrastruktúrájának teljesítményét. Nemcsak a hálózat és a kommunikáció infrastruktúráját emelik magasabb szintre, de a telemedicina segítségével támogatja az emberek egészségét a COVID-19 járvány idején.


Megújuló energiagazdálkodás vezérlő (NMS-360)

A PLANET megújuló energiagazdálkodási vezérlő (NMS-360) a világ első vezérlője, amely integrálja a zöld technológiát és az intelligens PoE funkciókat. Valós idejű távvezérlést biztosíts a felhasználók számára.

A hálózaton kívüli, megújuló energia alkalmazásokhoz tervezték, így különösen használható természeti rezervátumokban, nemzeti parkokban vagy távoli orvosi központokban. Az NMS-360 felügyeleti megoldás akár 512 darab PLANET BSP-360 eszközt is képes kezelni, biztosítva azok hatékony távoli felügyeletét.

Ipari 4G LTE IoT Gateway (ICG-2515W-LTE)

A PLANET ICG-2515W-LTE IoT Gateway nyilvános helyeken vagy zord környezetben biztosít megszakítás nélküli adatátvitelt, ötvözve a PoE funkciókat és a Dual SIM 4G LTE-t a stabil kapcsolathoz (failover) és roaminghoz.

Támogatja a különféle VPN-eket és a kiberbiztonsági funkciókat a különféle IIoT protokollok rugalmas bővítéséhez. Ez segíti a hálózati alkalmazások zökkenőmentes összekapcsolását az 5G alkalmazásokhoz. A PoE tervezésű modell intelligens PoE menedzsment funkciókkal szerelték fel, energiatakarékos működést biztosítva a biztonságos hálózati alkalmazáshoz.

Ipari RS232/422/485 Modbus Gateway (IMG-2000T)

A hagyományos ipari automatizálási hálózatok könnyű kezeléséhez hozta létre a gyártó a PLANET IMG-2000T családot, amely integrálja az Ethernet és az RS232 / RS422 / RS485 interfészeket az Ipar 4.0 kialakításához.

A család tagjait redundáns táppal szerelték fel. Képesek a Modbus TC/IP protokoll és a Modbus RTU/ASCII protokollok közötti konvertálásra. A család stabil adatkapcsolatot biztosít az olyan hálózatok számára, mint az IIoT, az ipari automatizálás, és SCADA vagy HMI rendszer alapú intelligens szállítás.

L3 24 portos 802.3 bt 95W-os PoE menedzselt switch 40G uplinkkel és 2400 W-os cserélhető redundáns áramellátó rendszerrel (GS-6322-24P4X)

A PLANET GS-6322-24P4X a világ első Layer 3-as, 24 portos 802.3bt PoE++ switch-je kettős CRPS tápegységgel. A GS-6322-24P4X 2280 wattos PoE budgettel rendelkezik, így gyors, biztonságos és költséghatékony megoldást kínál különféle nagy teljesítményű PoE hálózatokhoz (például intelligens városok, vállalkozások, szállodák, bevásárlóközpontok, kormányzati épületek stb.)

A CRPS tápegység hotswap módon cserélhető a rendszer működésének megszakítása nélkül is. A rugalmas tápellátás és a Layer 3 menedzsment funkciók nagymértékben támogatják az 5G, IoT, kamerás és vezeték nélküli rendszereket.

A PLANET „2021 TAIWAN EXCELLENCE AWARDS” díjnyertes eszközeit a Young B.T.S. Kft. is forgalmazza. További információkért keressék termékmenedzserünket:

Pásztor András
pasztor.andras@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2646

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  Újra itt a Panasonic RP-TCA430E-S fejbeszélő, kiváló áron!
  2020. november 17.
  A home office miatt brutálisan elszállt headset árak közt igazi megváltás az újra kapható, remek ár/érték arányt nyújtó Panasonic RP-TCA430E-S fejbeszélő.
  Bemutatjuk a YOUNG BRIDGE beléptető családunkat!
  2020. november 16.
  A megváltozott piaci igényekre válaszul új beléptetőrendszer konstrukciókat alakítottunk ki. Gyors telepítést, variálhatóságot, tartós befektetést és legfőképp könnyű választást ajánlunk azoknak a vásárlóknak és vállalati döntéshozóknak, akik eddig talán nehezen szánták rá magukat ...
  E-sport térnyerés ALE hálózattal- OmniSwitch család a szakadatlan játékhoz
  2020. november 3.
  Az e-sport élvezeti értéke és a sportolók eredményessége rendkívüli módon függ a játékhoz alkalmazott high-tech hálózati technológiáktól. A rendkívül alacsony késleltetés alapvetés, és ehhez abszolút profi, nagy teljesítményű, megbízható switchekre is szükség van. Pont olyanokra, mint az ...
  TörlésKijelöltek összehasonlítása