Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

PLANET – új szereplő a Young kínálatban!

2018. április 24.
Idén tavasztól már nálunk is elérhetők a PLANET Technology Corporation switch-jei. A vállalati hálózati megoldások világában ismerősen csengő tajvani cég termékeivel folyamatosan bővítjük kínálatunkat, figyelembe véve a megnövekedett vállalati és korszerű megfigyelő és kamerarendszerek miatt felmerülő igényeket.

Jelenleg 22 közkedvelt termék és kiegészítő berendezés – beltéri és kültéri PoE switchek – található meg a portfólióban, melyek közvetlenül webshopunkból is megrendelhetők. A PLANET termékekről további információkat is megtudhatnak a közelgő Young Partner Napon Pásztor András termékmenedzsertől. (pasztor.andras@young.hu, tel.: +36 (1) 452 2646 )

Az 1993-ban alapított PLANET Technology Corporation az IP alapú hálózati termékek és megoldások egyik vezető szállítója a kis- és közepes méretű vállalkozások, vállalatok és SOHO piacok számára, a globális piacon az IP innováció úttörője. A PLANET innovatív IP megoldásokat tervez, telepít és szállít konvergált adat-, hang- és videofelhasználással a hálózati technológiák széles körében.

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  Uniview sub-disztribútor lett a Young!
  2018. április 24.
  Örömmel jelentjük, hogy a Young B.T.S. a DSC Hungária, az Uniview kamerarendszerek hazai hivatalos forgalmazójának budapesti sub-disztribútora lett! Az Uniview kamerák és kamerarendszerek a Young B.T.S. egyre bővülő választékjának megbízható, professzionális megoldásokat biztosító termékei, ...
  2N tavaszi újdonságok: frissülő árlista és Prémium Tervező Katalógus!
  2018. április 24.
  A tavaszi megújulás elérte a 2N árlistáinkat is: bővítettük a kínálatot és frissítettük az árakat! További újdonság a 2N-től, hogy a cseh gyártó a napokban mutatta be legújabb, szakembereknek, tervezőknek szóló kiadványát. A katalógusban a 2N termékekre vonatkozó összes releváns információ ...
  Aktuális nyitva tartás - 2018. április 21.
  2018. április 18.
  Tájékoztatjuk Önöket, hogy szokásostól eltérően 2018. április 21-én (szombati munkanap) 15:00-ig tartunk nyitva! Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt vegyék figyelembe! Megértésüket köszönjük!
  TörlésKijelöltek összehasonlítása