Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

SecuriForum 2019: a Young B.T.S. Kft is kiállító!

2019. szeptember 16.
Október 9. és 10. közt rendezi a SecuriFocus biztonságtechnikai szaklap a SecuriForum 2019 biztonságtechnikai szakkiállítást. Az eseményt mi is kihasználjuk, és kiállítunk a K5-ös standon!

Akik kíváncsiak a legnagyobb hazai szakmai kiállításra biztonságtechnika és tűzvédelem témákban, azoknak ott a helyük 2019. október 9-10. közt a Lurdy-házban, ahol a SecuriFocus szakoldal harmadszorra rendezi meg a SecuriForumot. A K5-ös standunkon mi is bemutatjuk 2N és UNV eszközeinket, kiegészítve az ipari környezethez szükséges hálózati eszközeinkkel, így a Planet és Alcatel-Lucent Enterprise switchekkel.

FONTOS: aki regisztrál a rendezvény honlapján, az ingyenes belépőt kap!

TALÁLKOZZUNK A K5 STANDON!

További híreink

UCOPIA: a nyilvános Wi-Fi kapuja és kulcsa!
2019. szeptember 13.
A „captive portal”, azaz beléptetőoldallal ellátott Wi-Fi szolgáltatások – a GDPR-nek is köszönhe-tően - reneszánszukat élik reptereken, sportrendezvényeken, kávézóláncokban, szupermarketekben és bevásárlóközpontokban egyaránt. Az Alcatel-Lucent Enterprise az UCOPIA-ra, Európa vezető Wi-Fi ...
Az Alcatel-Lucent tanúsított fejlesztő partnere lett a PATTON!
2019. szeptember 3.
Az Alliance-com PCIS által hitelesített Patton SmartNode eSBC-k és VoIP Gateway-ek mostantól zökkenőmentesen működnek együtt az Alcatel-Lucent OXO Connect IP-alközponttal.
A nyár TOP 10 Young „slágere”
2019. augusztus 28.
Most jött vissza nyári szabadságról és próbálja utolérni magát a munkahelyén? Szívesen visszaolvasná a legjobb Young híreket, de a postaládájában talált több száz céges email feldolgozása is eleve napokat vesz igénybe?! Segítünk! Ha kíváncsi, melyik hír keltette fel a legnagyobb érdeklődést, ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása