Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

SecuriForum 2019 - Komplett ipari megoldásaink a kameratengerben

2019. október 15.
Idén először külön standdal szerepeltünk a SecuriForum 2019 biztonságtechnikai szakkiállításon. 10 négyzetméter nem túl sok hely, mégis megpróbáltuk látványosan bemutatni biztonságtechnikai termékeinket és ipari megoldásainkat: az UNV kamerarendszereket, a 2N beléptetőrendszereket, a Planet Networking és az Alcatel-Lucent Enterprise ipari switcheket és professzionális Excel kábeleinket.

2019. október 9-én és 10-én a Lurdy-házba vonult a hazai biztonságtechnikai iparág, hogy két év után ismét seregszemlét tartsanak hazánk legjelentősebb cégei. Az idei év egyértelműen a kamerákról és a mögéjük kapcsolt mesterséges-intelligencia alapú szoftveres megoldásokról szólt. A kiállítók kb. 60-70%-a bemutatta standján valamely vezető kameragyártó termékét, így a Young B.T.S. Kft. is az UNV kamerákat és NVR-t - Pásztor András termékmenedzserünk segítségével. Ezen felül a hagyományos riasztókból és különféle beléptetőrendszerekből, kapukból láthatták a legtöbbet a látogatók. Cégünk a 2N intercomok és beltéri egységek teljes palettáját felvonultatta Németh Dénes termékmenedzserünk ismertetésén keresztül. Ugyanakkor kevés szólt a kiállításon a különféle rendszerek integrálásáról, összekötéséről, azaz a stabil adatátvitelt garantáló, az atombiztos üzemeltetését szolgáló eszközökről, ezért - standunk látogatóinak véleménye szerint is - üdítőleg hatott, hogy kivittük Planet ipari switchjeinket, Excel kábeleinket és Alcatel-Lucent Enterprise ipari switch megoldásainkat.
A két napos rendezvény bár sok látogatót vonzott, elsősorban a biztonságtechnikai szakmában ismert vagy kevésbé ismert szereplők járták a standokat, amely miatt sokan érezhették úgy, hogy kevés esély adódik új vevői kör megcélzására, inkább a cégek közti bizalom növelésére és egymást még nem ismerő piaci szereplők felfedezésére alkalmas a kiállítás.

Összeségében mégis elégedettek lehettek a kiállítók ezen a két napon, sokat tapasztalhattak tanulhattak a SecuriForum kiállításon keresztül a biztonságtechnikai szakma állapotáról és az ebben rejlő lehetőségekről, amelynek hasznát nyilvánvalóan a későbbiekben tudják majd értékelni. Viszlát 2021-ben!

További híreink

2N INDOOR TOUCH 2.0 - Csúcstechnológia a lakás fókuszában!
2019. október 14.
A 2N magasabb minőséget hozott be a beléptető rendszerek világába a 2N INDOOR TOUCH beltéri egységgel. Az eszköz lábai előtt hevert a nemzetközi szakma, szinte minden dizájn és technológiai elismerést megkapott. Most viszont itt van a 2N INDOOR TOUCH 2.0 ráncfelvarrott verzió, amely kicsit ...
PANASONIC KX-NS500NE kontrollált hangrögzítés promóció - 2019 ősz-tél
2019. október 14.
Megérkezett a 2019 évi őszi-téli Panasonic promóció, a KX-NS500NE kontrollált hangrögzítés promóciós csomag!
Új termék árlista!
2019. október 1.
2019. október 1-től - alkalmazkodva az aktuális devizaárfolyamokhoz - változnak termékeink árai. Azon termékek, melyeket az árlista nem tartalmaz, egyedi ajánlat formájában tudjuk megadni, amelyhez keressék kereskedelmi szervezetünket.
TörlésKijelöltek összehasonlítása