Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Startol a jövő 2N beléptetője!

2021. február 9.
Új beléptetőrendszer technológiát mutat be a 2N. Online élő adásban rántják le a leplet a 2N eszközök új generációjáról.

A 2N „On Air” live stream csatornája rendkívül népszerű és praktikus fórum az ügyfél- és partnerkommunikációhoz a járványhelyzet alatt. 2021. február 25-én, 15.00-17.00 között minden eddiginél nagyobb létszámban vonultat fel a gyártó igazi 2N nagyágyúkat, miközben felfedik a 2N új beléptetőtechnológiáját:

  • Tomáš Vystavěl, vezérigazgató mutatja be az új, biztonságos beléptető rendszert, amely mindössze 0,62 másodperc alatt hitelesít.
  • Tomáš Klíma, 2N értékesítési vezetője felvázolja, hogyan duplázható meg az irodaházak terén elnyert projektek száma.
  • Craig Szmania, 2N USA alapító tagja értékesítési tippet oszt meg, és elmondja, hogy áll a 2N a versenytársakhoz képest.
  • Lukáš Psota, termékmarketing-menedzser, 2N On Air esemény sztárja is ismét prezentál. Lukáš a várva várt beléptető egységet mutatja be részletesebben: miben különbözik a meglévő portfóliótól, és milyen projektekre lesz alkalmas.
  • Gareth Robinson ad választ arra a kérdésre, hogy miért kellene szoftvert is kínálni minden egyes projektnél, nem csak eladni az eszközt.
  • Petr Kosek, pre-sales vezető zárja a 2N On Air eseményt gyakorlati példák sorával.

Az adás során természetesen most is lehet kérdezni, akár az új beléptető rendszerről is, és lehetőség szerint választ is adnak az előadók.
Regisztrálni EZEN A LINKEN lehet.

További információkért keressék 2N termékfelelősünket:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2647

További híreink

Rövidített nyitvatartás - 2021. február 19.
2021. február 8.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. február 19-én (péntek) a szokásostól eltérően 8.00-12.00 közt tartunk nyitva. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
We are looking for a Network Engineer
2021. február 1.
Young B.T.S. Kft. is an ICT/Network product distributor company with 30 years presence on the Hungarian market. It is located in Budapest. In order to strengthen our market position we are looking for an enthusiastic network engineer.
Panasonic Technikai Támogatás 2021
2021. január 27.
2021. február 1-től ismét a megújított Panasonic Technikai Támogatás Szolgáltatáscsomagok (PTT) az érvényesek. De miért is érdemes előfizetni a PTT-re? A rövid válasz: mert nem éri meg nem előfizetni! A hosszabb válaszért érdemes továbbolvasni.
TörlésKijelöltek összehasonlítása