Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Számlázás gyorsan, egyszerűen, veszély nélkül: E-SZÁMLA

2020. március 30.
A kijárási korlátozások és járványügyi elővigyázatosság miatt a Young B.T.S. Kft. azt ajánlja, hogy kérjenek tőlünk E-SZÁMLÁT papír számla helyett azok is, akik 2019. február óta még nem igényelték.

E-számla_figyelemfelhívás

A Young B.T.S. Kft. a lehető legjobb tudása szerint igyekszik megtenni a szükséges óvintézkedéseket a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban. Korlátozott irodai kapacitásaink miatt azonban minden igyekvésünk ellenére a papír alapon kiküldött számlák esetében a postai átfutás lassulása tapasztalható. Értelemszerűen sajnos nem látunk bele, hogy a Magyar Posta a kézbesítési folyamat során milyen óvintézkedéseket tesz a vírus terjesztésének megakadályozása érdekében. A postai úton kiküldött számlák és dokumentumok esetében tehát nem tudjuk garantálni 100%-ig, hogy a postai levélküldemény a megszokott időn belül érkezzen meg és biztosan vírusmentes legyen.

A garantált vírusmentességet és a megszokott számlázási gyorsaságot egyetlen módon tudjuk biztosítani: ha E-SZÁMLÁT küldünk Önöknek! Az E-SZÁMLA egyenértékű a papír alapú számlával, azonnal tudjuk továbbítani, és természetesen szóba se jöhet fertőzésveszély a kézbesítésnél!

2019. év elején többször is tájékoztattuk ügyfeleinket, hogy képesek vagyunk E-SZÁMLA kiállítására és küldésére. Ezt a kényelmi szolgáltatásunkat nagyon sok ügyfelünk igényelte már, de még mindig vannak, akik nem váltottak át. Nekik ajánljuk, őket kérjük, hogy mindannyiunk érdekében igényeljenek inkább E-SZÁMLÁT a Young B.T.S. Kft-től.

Az elektronikus számla kibocsátásához ügyfeleink hozzájárulására is szükségünk van, melyet egy Elfogadó Nyilatkozat kitöltésével tehetnek meg. Ez az alábbi linkre kattintva letölthető:

ELFOGADÓ NYILATKOZAT LETÖLTÉSE

A nyilatkozat aláírásával ügyfeleink hozzájárulnak, hogy az általunk kiállított számlákat a hatályos jogszabályoknak megfelelően elektronikus formában, elektronikus aláírással és időbélyegzővel ellátva fogják megkapni az aláírt nyilatkozat visszaérkezését követően. A nyilatkozatokat a következő e-mail címre kérjük visszaküldeni: orosz.fruzsina@young.hu.

Az E-SZÁMLÁVAL és annak működésével kapcsolatban született 2019. évi részletes tájékoztatásunkat az alábbi link alatt olvashatják:

E-SZÁMLA 2019. FEBRUÁRTÓL! – TÁJÉKOZTATÓ

Ha kérdésük merülne fel az e-számlázással kapcsolatban, keressék bizalommal gazdasági csoportunk a +36 (1) 452-2600 telefonszámon vagy a gcs@young.hu email címen.

További híreink

A francia kormányzat is RAINBOW-t használ!
2020. március 26.
Lecsapott a francia államigazgatás az Alcatel-Lucent Enterprise Rainbow-ra! Nem csak a minisztériumokba és a közigazgatásba szánják az ALE kommunikációs helyfüggetlen kommunikációs platformját: a francia hadügyben is gigantikus mennyiségű klienst telepítenek gőzerővel a napokban.
ALE RAINBOW Gyors használati útmutató PC-re és mobilra
2020. március 25.
Az utóbbi hetekben beélesített, home office-ra szánt Rainbow kliensek funkciói sokaknak még újdonságként hatnak. Nekik adunk most gyors használati útmutatókat, amellyel könnyebb elkezdeni a munkát.
Változó árlisták 2020. március 20-tól
2020. március 19.
A hirtelen megváltozott devizaárfolyamok miatt 2020. március 20-tól a Young B.T.S. Kft is ármódosításra kényszerül.
TörlésKijelöltek összehasonlítása