Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Születésnapi 2N ajándék! - Ingyenes hívások intercom-ról mobiltelefonra akár 3 évig

2021. július 12.
Idén 30 éves a 2N, és ebből az alkalomból minden új intercom beltéri egység vásárló egy-egy 2N Mobile Video kredit voucher-t kap ajándékba.

Mit tartalmaz a voucher?

Az voucher értéke (kreditek száma) a vásárolt beltéri egység típusától függ.

  • 2N Indoor Talk - voucher 12 kreditre (azaz 1 év / 1 telefon)
  • 2N Indoor Compact - voucher 24 kreditre (azaz 2 év / 1 telefon)
  • 2N Indoor View és 2N Indoor Touch 2.0 - voucher 36 kreditre (azaz 3 év / 1 telefon)

A dobozokon FREE MY2N VOUCHER INSIDE matrica található, a forgalmazóknak, így a Young B.T.S. Kft-nek is ilyen van készleten. Ha valaki véletlenül matrica nélküli dobozt kap, kérjük, lépjen kapcsolatba termékfelelősünkkel!

Hogyan használhatjuk a voucher-t?

Csak be kell jelentkezni My2N-fiókunkba, beírni a kódot, és a jóváírások hozzáadódnak korábbi kreditjeinkhez. A krediteket több mobilra is el lehet osztani, de ez esetben csökken az érvényességi idő. Például a dobozban talál 24 kredit utalvány az alábbiak szerint osztható fel:

  • 24 hónap 1 telefonra
  • 12 hónap 2 telefonra
  • 8 hónap 3 telefonra.

A voucher-t a rajta feltüntetett dátumig lehet beváltani. Amint betöltjük a jóváírásokat My2N fiókunkba, érvényességük korlátlanná válik. Ez az ajánlat csak 2021. december 31-ig tart.

Az utalványok beváltása nem kapcsolódik a termékek sorozatszámához.

További információkért keressék 2N termékfelelősünket:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2647

További híreink

„We Team” - Chatkommunikáció egyetlen rendszerben
2021. július 9.
A chatbotok, chatfelületek ipari hasznosítása kommunikációs rémálmot hozott az ügyfélszolgálatoknak. A különböző céges social média és egyéb chat programokon keresztül érkező egyre gyakoribb ügyfélmegkeresések gyakran elkallódnak, a beszélgetések nem kellően kontrolláltak, nem kerülnek be a CRM ...
Ügyfélszolgálati munkatársat keresünk!
2021. július 5.
A Young B.T.S. Kft logisztikai csoportjába keres ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKATÁRSAT. Ha precíz, alapos, a problémákat megoldani szerető, munkádra és környezetedre is egyaránt igényes vagy, továbbá távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és ...
Advantech - Ipari IoT megoldások webinar
2021. június 30.
Megérkezett kínálatunkba az Advantech! Webinárunk során betekintést nyújtunk a márka egyedi, specifikus megoldásaiba az intelligens IoT rendszerek, Ipar 4.0, biztonságtechnikai hálózatok és számos egyéb kulcsfontosságú felhasználási területen.
TörlésKijelöltek összehasonlítása