Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Tájékoztatás a rendkívüli helyzet miatti ügymenetről - FRISSÍTVE: 2020. március 17. 16.30

2020. március 17.
Az elmúlt napok eseményei mindenkit aggodalommal töltenek el. Szeretnénk ugyanakkor biztosítani és megnyugtatni Önt, hogy Young B.T.S. Kft. mindent megtesz ügyfelei zavartalan kiszolgálásáért. Ezt a hírt folyamatosan frissítjük!

Kedves Ügyfelünk, Partnerünk!


Az elmúlt napok eseményei mindenkit aggodalommal töltenek el. Szeretnénk ugyanakkor biztosítani és megnyugtatni Önt, hogy Young B.T.S. Kft. mindent megtesz ügyfelei zavartalan kiszolgálásáért.
Nyitvatartásunk (irodánk, ügyfélszolgálatunk) egyelőre változatlanul hétfőtől csütörtökig 8:00 órától 16:30-ig, pénteken 8:00 órától 16:00-ig tart, DE

a személyes átvételre 8:00-tól 15:00-ig van lehetőség!

Ugyanakkor mai napon azt a döntést hoztuk, hogy a vírusveszély miatt 2020. március 18-tól felfüggesztjük a készpénzes fizetést, és csak utalásos vagy bankkártyás fizetést fogadunk el.

Áruellátásunk nagymértékben függ külföldi beszállítóink aktuális készleteitől, valamint a nemzetközi és a magyar közúti fuvarozásban bevezetett vagy esetlegesen bevezetendő korlátozásoktól. Ezért esetenként előfordulhat, hogy rendeléseiket hosszabb szállítási határidővel tudjuk teljesíteni. Kérjük Önöket, hogy legyenek proaktívak, és ha tehetik, adjanak nekünk jelzést előre látható, tervezett projektjeikről, hogy mi is előre tudjunk ezekkel kalkulálni hetekkel, akár hónapokkal, ezzel is mérsékelni tudjuk a későbbi károkat.

Nem csak a 41/2020.(III.11) Korm. rendelet alapján a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzetre tekintettel, illetve a koronavírus (Covid-19) terjedésének csökkentése, illetve megakadályozása érdekében, de az Önök és saját elemi érdekünk miatt is szeretnénk néhány egyszerű kéréssel fordulni Önökhöz:

 • Rendeléseiket kérjük lehetőleg előre összeállítva, jól átgondoltan, strukturáltan, emailben juttassák el Young termékmenedzser kollégáinkhoz.

 • Javasoljuk a webshop használatát.

 • Kérjük, hogy lehetőség szerint futárszolgálati házhozszállítással rendeljék meg áruink kiszállítását.

 • Amennyiben mégis telephelyünkről szeretnék elszállítani vásárlásukat, akkor - a személyes kontaktusok minimalizálása érdekében - az összeállított szállítmányokat kollégáink a raktártér kijáratánál lévő rakodótérnél adják át, hogy az Önök kollégáiknak se kelljen a zárt térben tartózkodniuk.

 • Amennyiben kormányrendelet fogja szabályozni személyes egészségvédelemi felszerelések viselését (maszk, kesztyű, stb.), úgy kérjük Önöket, hogy telephelyünkre érkező kollégáik is rendelkezzenek ezekkel az az eszközökkel.

 • Javasoljuk, hogy vegyék igénybe az e-számlázási lehetőséget, így emailben kapják meg a dokumentumot, és nem kell személyes kontaktusba kerülni ügyfélszolgálati kollégáinkkal vagy a Magyar Posta alkalmazottjával.

  FRISSÍTVE: 2020. március 17. 16.30

  2020. március 18-tól további intézkedések:
 • Az egészégvédelem érdekében lezárjuk az ügyfélszolgálati helyiséget. A bejárati ajtót bezárjuk és a telephelyre érkezőkkel a kommunikáció a raktár bejárat és az ügyféltér bejárat közötti nyitott ablakon keresztül fog történni, amint az ügyeletes gyógyszertárakban is megszokott.
 • Az összekészített árut a raktár ajtó előtt adjuk át ügyfeleinknek.
 • Az ügyféltér ablakokon információs plakátokat helyezünk el.
   

Mindannyiunknak alapvető fontosságú, hogy hosszú távon is üzleti partnerek maradjunk és hogy sikeresen átvészeljük az előttünk álló időszakot. Ezért ugyanolyan első számú prioritás számunkra saját kollégáink egészségének védelme, mint az Ön vagy kedves kollégáié is.

Üdvözlettel,

Harányi Tamás
ügyvezető igazgató
Young B.T.S. Kft.

További híreink

Panasonic Mobile Softphone: home office telefon Panasonic megoldással!
2020. március 16.
A Panasonic vállalati telefonrendszert használók sem maradnak hazavihető softphone megoldás nélkül! A Panasonic Mobile Softphone az ő eszközük!
ALE RAINBOW: TÁVMUNKÁRA TERVEZVE!
2020. március 14.
Elképesztő gyorsasággal kell kisebb-nagyobb vállalatok tíz és százezreinek átállni a napokban távmunkára, home office-ra szerte az országban és a világban. Az Alcatel-Lucent Enterprise Rainbow rendszere sokuknak kínálhat azonnali hatékony megoldást a vezetékes telefónia exportálására, mivel ...
OXO Connect mindenkinek: Cloud Connect, Rainbow tanfolyam
2020. március 10.
Jelentősen felértékelődtek az elmúlt hetekben az alternatív foglalkoztatási lehetőségeket, home office-t és távmunkát is támogató telekommunikációs és technológiai megoldások. Ennek kapcsán új Alcatel-Lucent ingyenes tanfolyamot szervezünk viszonteladóinknak április 2-án!
TörlésKijelöltek összehasonlítása