Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Tervezd meg egyedi Excel rendszered! - Visio és BIM képfájl újdonságok

2020. február 6.
A vizuális tervezőprogramok szerelmeseinek kedveskedik az Excel legújabb fejlesztésével. A világ vezető kábelgyártója Microsoft Visio és Autodesk Revit BIM képfájlok hadait állította sorba.

A BIM képek és a Visio shape fájlok széles választékát tette elérhetővé az Excel weboldal, amelyeket bárki letölthet, és megkönnyíti a specifikáció vagy a telepítési terv elkészítése. A fájlok használatához szükség van a megfelelő Autodesk Revit vagy Microsoft Visio szoftverre. A jövőben az adott termékleíró oldalon a Datasheets & Docs fül alatt lehet megtalálni az adott termék Visio vagy BIM fájljait.

A Visio / BIM fájllal rendelkező Excel termékek listáját innen tölthetik le. 

További információkért keressék Excel termékmenedzserünket:

Pásztor András
pasztor.andras@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2646

További híreink

Itt az út vége! Ismét eszközöket búcsúztat a 2N
2020. február 5.
Tavaly ilyenkor állította le a 2N EasyGate UMTS USB, a 2N OfficeRoute és a 2N SmartGate UMTS 501448E sorszámú változatának gyártását, idén pedig a 2N SmartGate, a 2N SmartGate UMTS és a 2N VoiceBlue MAX eszközöket nyugdíjazza a cseh cég.
Raktáros-áruszállító munkatársat keresünk!
2020. január 31.
Logisztikai csoportunkba referenciával és tapasztalattal rendelkező RAKTÁROS-ÁRUSZÁLLÍTÓ munkatársat keresünk.
2N INTEGRATION HUB: Integrációs információk egy helyen!
2020. január 28.
A kiváló eszköz is csak félkarú óriás, ha nehezen vagy egyáltalán nem integrálható. A 2N most összegyűjtött egy oldalra minden integrációs információt termékeiről, így gyerekjáték megtudni az integrációs lehetőségeket.
TörlésKijelöltek összehasonlítása