Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Ügyfélszolgálati munkatársat keresünk!

2021. július 5.
A Young B.T.S. Kft logisztikai csoportjába keres ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKATÁRSAT. Ha precíz, alapos, a problémákat megoldani szerető, munkádra és környezetedre is egyaránt igényes vagy, továbbá távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal is, akkor itt a helyed neked is köztünk!

A pozíció részleteiről KARRIER oldalunkon és Facebook oldalunk Állások aloldalán olvashatsz részletesen.

További híreink

Advantech - Ipari IoT megoldások webinar
2021. június 30.
Megérkezett kínálatunkba az Advantech! Webinárunk során betekintést nyújtunk a márka egyedi, specifikus megoldásaiba az intelligens IoT rendszerek, Ipar 4.0, biztonságtechnikai hálózatok és számos egyéb kulcsfontosságú felhasználási területen.
Megérkezett az Advantech! - Erősítünk IoT-ben
2021. június 30.
Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy immár felkerült képviselt márkáink közé az Advantech Corporation, a világ egyik vezető hardver gyártó márkája, akinek IoT megoldásait mostantól Focus Channel Partnerként forgalmazzuk.
Aktuális nyitvatartás - 2021. július 9.
2021. június 28.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. július 9-én (péntek) LELTÁR MIATT ZÁRVA tartunk. Veszünk fel rendeléseket, adunk ki ajánlatokat, de áru mozgás aznap nem lesz. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
TörlésKijelöltek összehasonlítása