Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Új 2N Clip – Fedezd fel!

2023. október 9.
Ha olyan beltéri egységet keresel, amely lehetővé teszi számodra, hogy kielégítsd a középkategóriás igényeket, anélkül hogy nagyobb kompromisszumokat kellene kötnöd a minőség vagy a biztonság terén - akkor ez lesz az igazán megfelelő eszköz!

Az IP hálózat ereje minden otthonban

A 2N Clip egy új és megfizethető IP alapú videós beltéri egység, amely lakóparki projektekhez kínál:

  • Nagyobb biztonságot a magas minőségű IP videó révén
  • Egyszerű telepítést
  • Kompakt, időtálló dizájnt
  • Csengőgomb támogatást
  • Segítséget a hallássérülteknek*

*Beépített indukciós hurokkal ellátott verzió hamarosan elérhető: várható kiadás 2024. második negyedév

A 2N Clip-et kifejezetten olyan lakóprojektekhez tervezték, ahol a hagyományos kézibeszélő nem felel meg az elvárt színvonalnak, viszont a költségvetés korlátozott.

Most az IP videó összes fejlett funkcióját (VMS csatlakoztathatóság, felvétel készítése stb.) megkaphatod egy hagyományos 2 vezetékes videós beltéri egység árkategóriájában. A 2N Clip 4 hüvelykes kijelzője és letisztult, minimalista dizájnja tökéletesen illeszkedik minden modern belső térhez.

További információért keresd 2N termékfelelősünket:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2782

További híreink

Okostelefon, mint céleszköz: bemutatjuk az Ascom Myco4-et!
2023. szeptember 18.
A mindannyiunk által jól ismert, lakossági igényekre gyártott okostelefonok könnyen elhasalhatnak a munka világában. Ezért biztonság, tartósság, gyorsaság, személyvédelem vagy éppen akkukészenlét terén már magasabb iskolát képviselő eszközökre van szükség, amelyek lubickolnak a sokszor mostoha ...
ZÁRVA TARTUNK - 2023. SZEPTEMBER 1-ÉN
2023. augusztus 23.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. szeptember 1-én (péntek) ZÁRVA tartunk. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
ALE Rainbow újdonságok – 2023. augusztus
2023. augusztus 23.
Az Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) legújabb Rainbow verziója (122-es kiadás) javításokat, teljesítményjavításokat és fejlesztéseket tartalmaz. Ezzel a verzióval a Rainbow Attendant-tal az alközponthoz kezelői alkalmazás funkcionalitást kaphatunk.
TörlésKijelöltek összehasonlítása