Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

ÚJ 2N FRISSÍTÉSEK - Firmware 2.27

2019. szeptember 30.
Számos hasznos újdonságot hozott a legújabb, 2019. szeptember 20-án kiadott Firmware 2.27 frissítés. Mostantól megtudható, melyik Access Unit nyitotta az ajtót, és a gyári beállítások visszaállítása is sokkal kevesebb időt vesz igénybe. Aki pedig a HTTP API-t használja a 2N-eszközök integrálásához, imádni fogja az új funkciókat.

Ki engedte be a tolvajt?
Most már könnyen megválaszolható ez a kérdés. Ha 2N beltéri egységeknél mostantól egyszerűen megtudható, melyik eszközzel aktiválták az ajtózárat. Ez a funkció tökéletes a lakossági projektekhez.


Kényelmesebben problémamegoldás
Fontos újítás a tartós nyomkövetés, amellyel folyamatosan rögzíthető az eszközök tevékenysége. A nyomkövetés felvételeit mostantól el is menthetjük az intercom vagy az Access Unit flash memóriájába. Így nem vesznek el a nyomkövetés információi amikor újraindítjuk az eszközt, és akár 7 napig vezethető a nyilvántartás. Ez az új funkció kényelmesebbé teszi a diagnózis felállítását hibaelhárításkor.


Gyorsítsa fel a gyári beállításokra való visszatérés!
Rövidült az IP intercomok és az Access Unitok újraindítási deje. Ez azt jelenti, hogy váltani lehet a dinamikus és a statikus IP címek között, és a gyári beállításokat sokkal gyorsabban visszaállíthatók.


Könnyebben kezelhető felhasználói mappák az API-n keresztül
Integrálja IP intercomjait és access unitjait harmadik fél alkalmazásaival a HTTP API segítségével? Az újonnan bekerült funkcióknak köszönhetően a felhasználói mappák közvetlen kezelhetők az API-kkal. Felhasználók létrehozása, telefonszámok kiosztása és a hozzáférési adatok konfigurálása egyszerűen és gyorsan elvégezhető. Többé nem kell időt pazarolni a .xml fájl módosítására.


A Firmware 2.27 innen letölthető az egyes eszközökre.
A firmware-rel párhuzamosan megjelent a vele kompatibilis Access Commander 1.13 is, amely legfőbb újdonsága a 2N Lift Access Control megoldás az Axis A9188 I/O modullal. 
További információkért keressék bizalommal 2N termékmenedzserünket:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
+36 (1) 452 2647

További híreink

Milyen UTP-t? - Öntsünk tiszta vizet a pohárba!
2019. szeptember 24.
UTP kábelt szeretnék! – mondja számos ügyfelünk, mi pedig örömmel teszünk eleget a kívánságaiknak. Csakhogy sok esetben maga a megrendelő sem tudja, hogy pontosan milyen UTP-t, azaz Unshielded Twisted Pair (árnyékolatlan csavart érpár) kábelt szeretne. Az Excelnél most összeállítottak egy ...
SecuriForum 2019: a Young B.T.S. Kft is kiállító!
2019. szeptember 16.
Október 9. és 10. közt rendezi a SecuriFocus biztonságtechnikai szaklap a SecuriForum 2019 biztonságtechnikai szakkiállítást. Az eseményt mi is kihasználjuk, és kiállítunk a K5-ös standon!
UCOPIA: a nyilvános Wi-Fi kapuja és kulcsa!
2019. szeptember 13.
A „captive portal”, azaz beléptetőoldallal ellátott Wi-Fi szolgáltatások – a GDPR-nek is köszönhe-tően - reneszánszukat élik reptereken, sportrendezvényeken, kávézóláncokban, szupermarketekben és bevásárlóközpontokban egyaránt. Az Alcatel-Lucent Enterprise az UCOPIA-ra, Európa vezető Wi-Fi ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása