Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Új 2N Verso kombinált modulok a láthatáron!

2018. június 8.
Kiváló hírrel szolgálhatunk a 2N IP Verso, a 2N LTE Verso kaputelefonnal rendelkezőknek és mindazoknak, akik éppen a telepítésen gondolkoznak! A csehországi székhelyű 2N piacra dobta új, helytakarékos, többlépcsős azonosításra is alkalmas moduljait: egy Bluetooth és RFID kártyaolvasóval ellátott, illetve egy Touch Keypad és RFID kártyaolvasóval kombinált modult!

A fenti modulokba integrált kettős technológiának köszönhetően a belépési pontnál kiválasztható a hitelesítés módja, és így egyszerűen és gyorsan növelhető az épület biztonsága. A multi-frekvenciás RFID olvasó kezeli mind a 125 kHz-es, mind a 13,56 MHz-es kártyákat és támogatja az NFC-t. A hibátlan működés érdekében csak le kell tölteni a 2.23.1 számú firmware-t, amely már támogatja ezeket a kombinált modulokat is.

A modulok júniustól elérhetők a Young B.T.S. kínálatában.

További híreink

GDPR tanúsítványt kapott az Uniview a TÜV Rheinland-tól!
2018. június 8.
Az Uniview korábban elsőként kötött stratégiai partneri megállapodást a biztonságtechnikai ipar vezető szereplőjeként a TÜV Rheinland-dal a GDPR rendeletből származó, a termék adatvédelemről szóló tanúsítvány kidolgozására. Az Uniview most sikeresen vette a TÜV Rheinland tesztjének akadályait, ...
Vidd haza az irodád a telefonodon! - Panasonic SoftPhone applikáció
2018. június 8.
A céges asztali telefon egy szuper dolog: ha az asztalnál ülsz. De mi történik, ha felállsz az asztaltól? A Panasonic SoftPhone telefonos applikáció összehozza az irodád a telefonoddal – erről is mesélt Nagy Krisztián a bemutatójában a Young Partner Napon!
Aktuális nyitva tartás - 2018. június 1.
2018. május 25.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy szokásos nyitva tartásunktól eltérően 2018. június 1-én (pénteken) zárva tartunk! Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt vegyék figyelembe! Megértésüket köszönjük!
TörlésKijelöltek összehasonlítása