Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Új Alcatel-Lucent DECT és WiFi telefonok – ipari és egészségügyi felhasználásra!

2020. július 21.
Három vezeték nélküli készüléket mutatott be nemrég az Alcatel-Lucent Enterprise (ALE). A 8254 típusjelű DECT és a 8158s/8168s WLAN kézibeszélők robosztus kivitelt kaptak és kiváló kommunikációs előnyt nyújtanak egészségügyi és ipari környezetben is.

A globális koronavírus járványhelyzetre reagálva, a megváltozott ipari és egészségügyi igényeknek megfelelően bővítette az ALE a robosztus DECT és VoWLAN telefon kínálatát. DECT területen az irodai használatra tervezett 8212, 8232s és 8242s típusokon túl ugyan már korábban is rendelkezésre állt a 8262/8262EX ipari DECT család, ez most kibővült a masszív 8254-es típussal. A WiFi-s telefon választék viszont teljesen megújult, hiszen itt eddig csak a 8118 és a 8128 típusok voltak jelen, amelyeket mostantól két sokkal korszerűbb készülék váltja fel: a 8158s és a 8168s.

8254: a strapabíró DECT kihívásokkal teli munkahelyekre

Az ALE 8254 DECT egy erőteljes IP65 szabványnak megfelelő víz és por ellenállást biztosító telefon, amely üzleti kommunikációs funkciókat kínál. Az AGAP telefonos protokoll segítségével a felhasználók hozzáférhetnek a céges telefonkönyvtárakhoz, és párosítani lehet őket az ALE DeskPhones készülékkel. Az ALE 8254 DECT tökéletes eszköz olyan iparágaknak, mint az egészségügy és a kiskereskedelem, mivel rendkívül ellenálló készülékről beszélünk. 2 méteres magasról, betonfelületre leejtést is kibír a masszív ház. Kialakítása antibakteriális és könnyen tisztíthatóvá teszi, így ideális az orvosi személyzet számára is. A műanyagok, a lencsék és a gumi alkatrészek antimikrobiális előkezeléssel rendelkeznek, a billentyűzetet hézagmentesre tervezték, ezáltal biztosítva a magasabb szintű higiéniát.

A nagy színes képernyő, a navigációs gomb és a háttérvilágítású billentyűzet megkönnyíti a 8254 DECT telefon használatát. A gumi elemek jobb tapadást biztosítanak a napi használathoz, még kesztyű viselése esetén is könnyen kezelhető. A felhasználókat megújult felület is várja.

A 8254 DECT telefon kompatibilis az ALE TDM és IP bázisállomásokkal, így kihasználható a meglévő infrastruktúra, nem kell új rendszerbe beruházni. Kompatibilitás: OXE R12.4 & R12.3.x
Megggyőző az ellenállóképesség különféle folyadékokkal szemben:

  • EN ISO 2812-4 szerinti megfelelés
  • 99% izopropil-alkohol koncentráció
  • hígítatlan mosogatószer
  • 3% sósav
  • 85% metil-alkohol
  • 60% klórhexidin 0,5 mg / ml

8158s/8168s: masszív kézibeszélő a WiFi erejével


Kiváló felhasználói élményt nyújtanak az ALE új 8158s és 8168s típusjelű robusztus, minőségi WLAN vezeték nélküli készülékei is. Az eszközök vízállók, por- és vízcseppekkel szemben is ellenállók, könnyen tisztíthatók. „Push-to-Talk” gomb segíti a felhasználókat a csoportmunka kommunikációban. Riasztó gombbal is rendelkeznek, valamint az értesítési és földrajzi helymeghatározási megoldásokkal is integrálhatók, így értékes másodpercek takaríthatók meg velük a segélyhívások kezdeményezésekor.

A 8158s és a 8168s is Bluetooth headset kompatibilis, így kézhasználat nélküli hívásokra is alkalmas.

Mindkét készülék kompatibilis a Wi-Fi 6 technológiával és az Alcatel-Lucent OmniAccess Stellar hozzáférési pontokkal. A telefonok biztonságos, kiváló hangminőséget biztosítanak az ALE és a harmadik fél szolgáltatói WLAN és kommunikációs hálózatokon keresztül. A 8158s és 8168s bármilyen üzleti környezetben telepíthető az ALE kommunikációs szerverekre, a helyszíni PBX-től a felhő-környezeteig. Kompatibilitás: OXE R12.4

Óriási előnyük, hogy használhatók a két korábbi eszköz, a 8118 és a 8128 töltőállomásaival, ezeket nem kell újra megvásárolni, így pénz takarítható meg.

8158s és 8168s DECT rendkívül gazdagítja az ALE VoWLAN portfólióját, mivel ezen telefonok kimondott célterületei az egészségügy, a kiskereskedelem és az ipar. Mindkét készülék fertőtleníthető a legelterjedtebb ipari és egészségügyi fertőtlenítő folyadékokkal és fertőtlenítő kendőkkel, így az alábbiakkal:

• 85% etanol: eseti és napi fertőtlenítés
• Virkon S 1%: napi fertőtlenítés
• Actichlor Plus 0,1% klór: napi fertőtlenítés
• Aseptix (H2O2): Napi fertőtlenítés
• Klórhexidin 0,5 mg / ml: eseti vagy napi fertőtlenítés
• PDI Super Sani-Cloth (lila)
• PDI Sani-Cloth Plus (piros)
• PDI Sani-Cloth fehérítő (narancs)
• PDI Sani-Cloth HB (zöld / kékes)
• PDI Sani-Cloth AF3 (szürke)
• PDI Sani-Cloth AF (fehér)
• Certol spray
• Clorox hidrogén-peroxid (zöld)
• Clorox fertőtlenítő törlőkendők
• CaviWipes és CaviWipes XL
• Cal Tech Dispatch (fehérítővel)

A készülékek már rendelhetők a Young B.T.S. Kft-től, ezzel kapcsolatban keressék ALE specialistáinkat:

Mészáros Tamás
műszaki fejlesztési vezető
meszaros.tamas@young.hu
+36 (1) 452 2772

Pálinkás Péter
kereskedelmi vezető
palinkas.peter@young.hu
+36 (1) 452 2726

További híreink

Még mindig soros port? A PLANET ICS a jó megoldás!
2020. július 17.
Mások már IoT-ről beszélnek, nekünk viszont a soros porton kommunikáló eszközeinket kellene összefogni, IP hálózatra illeszteni? A PLANET ICS családja megoldást nyújt erre a problémára, mivel kifejezetten az RS232, RS422 vagy RS485 kommunikációt konvertálja az ipari Fast Ethernet hálózatokra, ...
ALE Rainbow júliusi frissítés: színesebb kommunikációs dimenziók
2020. július 10.
Áramvonalasított, sötétített kezelőfelület, akár 120 személyes videóbeszélgetések, sok-sok apró, látványos újítás. Az Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) fejlesztői rendesen felturbózták a platformot.
Az UNV 4-ik a videófelügyeleti piacon
2020. július 7.
2019-es teljesítménye alapján az Uniview a globális intelligens videómegfigyelő piac negyedik helyezettje az Omdia (eredetileg az IHS Markit) jelentése szerint.
TörlésKijelöltek összehasonlítása