Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Új Alcatel-Lucent DECT hordozható telefonok ügyfélszolgálati és egészségügyi felhasználásra is!

2021. május 19.
Az Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) két új hordozható DECT telefonnal egészítette ki portfólióját és vele együtt hordozható telefon e-katalógusát. A 8234 DECT és a 8244 DECT készülék tökéletes választás a helyszíni mobilitás korszerűsítéséhez.

8234 DECT – a kis kék mindenes

A 8234 DECT hordozható telefon egy robusztus és kompakt készülék, amely ideális a mobil munkatársak és ügyfélszolgálati csoportok számára. A készülék gyakori tisztításhoz tervezett kék bevonattal, 1,8 hüvelykes színes képernyővel, háttérvilágítású billentyűzettel és 4 irányú navigációs gombbal rendelkezik. A felhasználók számára előnyös az eszköztár és a kiváló hangminőség, amelyet a környezeti zajok elnyomása javít. A 3,5 mm-es jack-csatlakozó porton keresztül headset csatlakoztatható.

8244 DECT – robosztus kivitel kórházi személyzetnek is

A 8244 DECT kézibeszélő nagyméretű, 2,4 hüvelykes színes képernyővel, Bluetooth-kapcsolattal és a tetején található riasztógombbal rendelkezik. A készülék ideális az egészségügyi személyzet, a műszaki munkatársak és a csoportvezetők számára. A 8244 DECT áramvonalas, csúszásmentes burkolatot, intuitív navigációt és 2 programozható billentyűt kínál.
Az egyedül dolgozó munkatársak számára is előnyös a riasztási értesítés nyugtázással funkció (külső szervert igényel) és a Bluetooth alacsony energiájú geolokáció a jeladókon keresztül a nagyobb pontosság érdekében. 8244 DECT kompakt és robusztus hordozható telefon, kiváló hangminőséget és környezeti zajszűrést biztosít. A felhasználók Bluetooth-fejhallgatót csatlakoztathatnak a nagyobb kihangosítás érdekében.


A két készülék megtalálható már az Alcatel legújabb hordozható telefon katalógusában is, amely már magyar nyelven is hamarosan elérhetővé  válik. Ezen felül nemsokára bekerülnek a Young B.T.S. Kft kínálatába is. További információkért keressék ALE specialistáinkat:

Mészáros Tamás
műszaki fejlesztési vezető
meszaros.tamas@young.hu
+36 (1) 452 2772

Pálinkás Péter
kereskedelmi vezető
palinkas.peter@young.hu
+36 (1) 452 2726

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  Színpadon a 2N IP Style – Világpremier 2N On Air 2021. május 20. 15.00-17.00
  2021. május 19.
  Regisztrálj a holnapi 2N On Air közvetítésre, és legyél az elsők között, akik megnézhetik a 2N legújabb intercomjának, a 2N IP Style hivatalos leleplezését!
  DECT, avagy Bluetooth és WiFi alternatíva az orrunk előtt
  2021. május 5.
  Hogy mi az a DECT? 10-ből 10-en rávágják, hogy vezeték nélküli asztali telefon. Pedig a DECT ennél sokkal több: a DECT egy olyan szuper digitális vezeték nélküli hang- és adatátviteli megoldás, amely erős konkurenciája a Bluetooth-nak és a WiFi-nek. Megmutatjuk, miért.
  Alcatel-Lucent Enterprise OXO Connect tanfolyamok – 2021. május
  2021. május 5.
  Belehúzunk májusban: 3 napon is tartunk Alcatel-Lucent Enterprise OXO Connect tréningeket.
  TörlésKijelöltek összehasonlítása