Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Új Alcatel-Lucent Essential és Enterprise asztali telefonok!

2021. szeptember 29.
Megérkeztek a teljesen újjáalakított ALE üzleti asztali telefonok, az ALE DeskPhones Essential és Enterprise termékcsaládok.

Az ALE teljesen átalakította üzleti asztali telefon kínálatát. Kettő (és fél) új termékcsalád váltja fel a korábbi készülékeket: az Essential és Enterprise üzleti asztali telefonok valódi termékcsaládok, amelyek 3-3 modellt foglalnak magukba, míg harmadikként alternatívaként, alap SIP telefonként az ALE-2 Deskphone szerepel a kínálatban.

ALE DeskPhones Essential termékcsalád

Az ALE DeskPhones Essential termékcsalád gazdag kommunikációs élményt kínál Alcatel-Lucent Enterprise megoldásokkal. A három, kompakt kialakítással és intuitív navigációval felvértezett modellt vonultat fel: ALE-20, ALE-20h és ALE-30h.
A termékcsalád nem titkoltan belépő szintű professzionális eszközei a legjobb ár-teljesítmény arányt nyújtják. Szélessávú hangminőséget kínálnak kézibeszélőről és kihangosító módban is. Az USB-A és USB-C portok lehetővé teszik a fejhallgató kényelmes csatlakoztatását. A nagy kijelzővel, szoftvergombokkal és négyirányú navigációs gombbal az Essential DeskPhones telefonok leegyszerűsítik a felhasználói élményt. Az opcionális alfabetikus billentyűzet segítségével gyorsan és egyszerűen felvehetjük a kapcsolatot kollégákkal és ügyfelekkel. A képen az ALE-30h látható.

Az ALE-20h és ALE-30h hibrid digitális és IP-kapcsolatot kínál, és lehetővé teszi, hogy kihasználjuk meglévő eszközparkunkat. Zökkenőmentessé tehetjük az átmenetet a digitálisról az IP-re, miközben megvédjük infrastrukturális befektetésünket. Az Essential termékcsaládot biztonságosan telepíthetjük bármilyen üzleti környezetben, a helyiségen belüli PBX-től az Alcatel-Lucent Enterprise szervereken történő felhőalapú telepítésig.
A telefonokat otthon vagy az irodában az ALE kommunikációs szervereken telepíthetők. Az ALE-20 modell két RJ-45 Gigabit Ethernet portot tartalmaz. Az ALE-20h és ALE-30h modellek egy RJ-45 IP- és digitális portot integrálnak automatikus felismerési móddal.

ALE Deskphone Enterprise termékcsalád

Az ALE DeskPhones Enterprise termékcsalád az innovatív üzleti telefonok következő generációja, elegáns ipari formatervezéssel. Minden munkastílushoz és munkahelyhez tökéletesen passzolnak, és támogatják a vertikális ipari követelményeket vállalati környezetben. Három készülék szerepel a termékcsaládban: az ALE-300, az ALE-400 és az ALE-500. A hardver- és szoftver-testreszabási lehetőségekkel megáldott moduláris felépítés számos konfigurációt kínál, amelyek kielégítik a munkavállalói generációk üzleti kommunikációs követelményeit az érintőképernyőtől a fizikai funkciógombokig, valamint a tárcsázógombokig.

Az ALE DeskPhones Enterprise termékcsalád robusztus, jövőálló, energiatakarékos és tartós. A legkorszerűbb hardver- és szoftverplatformra épülnek, gazdag csatlakozási lehetőségekkel (többek között Dual Port Gigabit Ethernet, Wi-Fi, Bluetooth, Dual USB-C és NFC), amelyek bármilyen kommunikációs infrastruktúrában használhatók, vezetékes vagy vezeték nélküli, a helyiségen belüli és a felhőalapú telepítésig bezárólag, és utólagosan kompatibilisek az ügyfelek telepítéseivel. A képen az ALE-500 tulajdonságai láthatók.

 

Biztonságosan telepíthetők az irodában, otthon, rugalmas irodákban, tárgyalótermekben és dedikált vertikális környezetben, például a vendéglátásban, az egészségügyben, a pénzügyekben vagy az oktatásban. Intelligens energiafogyasztás-kezelést kínálnak a dinamikus energiaosztály-kezelés, a dinamikus USB-áramelosztás, a jelenlétérzékelés és a környezeti fényérzékelők alapján.

Az intelligens vezérlő tárcsa fejlett felhasználói élményt nyújt. A professzionális végfelhasználók számára sokféle lehetőség áll rendelkezésre, többek között vezetékes, vezeték nélküli kézibeszélő vagy kihangosítás, vezetékes vagy vezeték nélküli headset, érintésérzékeny vagy billentyűbővítő modul, valamint fizikai vagy virtuális alfabetikus billentyűzet.Az ALE DeskPhones Enterprise termékcsalád 3D Symphonic HD Audio minőséggel rendelkezik, hogy az AudioHub funkcióval egészíthesse ki a dolgozók számítógépeit és mobiltelefonjait. A 3D Symphonic HD Audio minőség alapja a több mikrofonos, passzív sugárzóval ellátott basszusreflexes rendszer a tiszta, természetes hangért, valamint a full-duplex hangzás az egyidejű beszélgetésért.

Az ALE az Enterprise készülékekkel egy all-in-one termékcsaládot biztosít, amely üzleti telefon, kihangosító telefon és konferenciatelefon funkciókat kínál, így minimalizálva a vállalati térben a készülékek számát.

Az új készülékek és a hozzá tartozó kiegészítők 2021. október 4-től megtalálhatók lesznek kínálatunkban. További információkért keressék ALE specialistáinkat:

Mészáros Tamás
műszaki fejlesztési vezető
meszaros.tamas@young.hu
+36 (1) 452 2772

Pálinkás Péter
kereskedelmi vezető
palinkas.peter@young.hu
+36 (1) 452 2726

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  Goodbye! - Utolsó darabok 2N EasyGate GSM és 2N VoiceBlue Next 4xGSM-ből
  2021. szeptember 15.
  Beváltotta július végi ígéretét a 2N, így már nem lehet rendelni a 2N két kultikus analóg GSM adapterét. Érdemes most megvásárolni a készletünkön található eszközöket, mert ezek már tényleg az utolsó darabok! Nem kell azonban csüggedni: rendelhető alternatíva!
  Aktuális nyitvatartás - 2021. szeptember 3.
  2021. augusztus 30.
  Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. szeptember 3-án (péntek) ZÁRVA tartunk. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
  Ascom DECT az élőzenei koncertek szolgálatában
  2021. augusztus 23.
  Egyre több élőzenei előadás vagy éppen szuperprodukció tér vissza a színpadra, és ezek helyszíni menedzselése továbbra is telekommunikációs kihívás a szervezőknek. Ebben segít az Ascom DECT technológiája, amelynek használatára bemutatunk egy esettanulmányt.
  TörlésKijelöltek összehasonlítása