Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Új Alcatel-Lucent Gigabit LAN switch családok belépő szintre!

2021. június 16.
Két új, egyszerű, de nagyszerű switch sorozatot jelentett be az Alcatel-Lucent Enterprise azoknak, akiknek már belépő szinten is fontos a minőség és a megbízhatóság.

Az OmniSwitch 2260 switchek

Az Alcatel-Lucent OmniSwitch 2260 Gigabit WebSmart+ switch család egyszerű, biztonságos és megbízható üzleti hálózatokat biztosít megfizethető áron. A jól bevált Alcatel-Lucent Operating System (AOS) szoftverrel működik, amely támogatja WebView 2.0-t GUI-t, valamint a legfontosabb CLI kezelési parancsokat. Az OmniSwitch 2260 lehetővé teszi, hogy megbízható és biztonságos üzleti szintű hálózatot alakítsunk ki, anélkül, hogy a fejlett hálózatkezelési funkciókért fizetnie kellene. Ezek a switchek a menedzselt switchekhez képest alacsonyabb árú alternatívát jelentenek, miközben megmarad a teljesítmény, a szolgáltatásminőség (Quality of Service, QoS), a skálázhatóság, akárcsak az egyszerűsített webes kezelőfelület.

Jellemzők:

 • 8, 24 és 48 Gigabit Ethernet adat- vagy PoE+ portok vonalsebességű teljesítménnyel
 • Gigabit Ethernet SFP uplink portok
 • Állandó és gyors PoE+ támogatás minden PoE modellben
 • Kompakt, ventilátor nélküli modellek a „co-location” munkakörnyezetekhez

Az OmniSwitch 2360 switchek

Az Alcatel-Lucent OmniSwitch 2360 Stackable Gigabit Ethernet LAN switch család egy teljesen menedzselt sorozat, amely optimalizált, stackelhető/skálázható megoldást kínál kis- és középvállalkozások (SMB), valamint fióktelepi/egyetemi munkacsoportok számára.

Egyszerű, rugalmas, megbízható és biztonságos switchek, amelyek ideálisak a vezeték nélküli szekrényen kívüli konvergens megoldásokhoz munkaállomás, hozzáférési pont, IP-telefónia telepítésekhez.
Az Alcatel-Lucent OmniSwitch 2360 switchek a bevált Alcatel-Lucent Operating System (AOS) szoftverrel működnek, amely támogatja az egyszerű eszközkezelést a parancssori interfészen (CLI), a webböngésző WebView 2.0 grafikus felhasználói felületen (GUI), az Alcatel-Lucent OmniVista 2500 hálózatkezelő rendszeren (NMS), valamint a felhőalapú Alcatel-Lucent OmniVista Cirrus Network Management as a Service-en keresztül.
A hatékony L2+ funkciók, mint például a statikus útválasztás (IPv4/IPv6), a rugalmas/fejlett szolgáltatásminőség (QoS) és hozzáférés-vezérlési lista (ACL) opciók, a szolgáltatásmegtagadási (DoS) funkciók és a vonali sebesség optimálissá teszik ezt a switch családot a hálózati biztonság, a hálózati megbízhatóság és az üzemeltetési hatékonyság biztosítására bármely kis- és középvállalkozás hálózat számára.

Jellemzők:

 • 24 és 48 Gigabit Ethernet adat- vagy PoE+ portok vonali sebességű teljesítménnyel
 • Gigabit Ethernet SFP uplink portok vagy 10 Gigabit Ethernet SFP+ uplink portok (X modellek)
 • Állandó és gyors PoE+ támogatás minden PoE modellben
 • Kompakt, ventilátor nélküli modellek a „co-location” munkakörnyezetekhez


Az eszközök hamarosan kínálatunkban is megtalálhatók lesznek.


További információkért keressék ALE specialistáinkat:

Mészáros Tamás
műszaki fejlesztési vezető
meszaros.tamas@young.hu
+36 (1) 452 2772

Pálinkás Péter
kereskedelmi vezető
palinkas.peter@young.hu
+36 (1) 452 2726

 

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  2N IP STYLE - A videós intercomok új igazodási pontja
  2021. június 16.
  A 2N óriásképernyős intercomja már nem csak a látványterveken létezik, hanem kézzel fogható valóság, amely lenyűgöző dizájnnal és 10′′-es kijelzővel tökéletesen kiegészíti a prémium projektek bejáratait.
  Wi-Fi 6E: kapcsolj új frekvenciára!
  2021. június 16.
  A Wi-Fi 6E támogatja a 6 GHz-es vezeték nélküli spektrumot, ami gyorsabb vezeték nélküli sebességet és alacsonyabb késleltetést biztosít, mint a korábbi generációk. De az új frekvencia kihasználásához új routerre és Wi-Fi 6E-kompatibilis eszközökre lesz szükség. Készen állsz?
  Fedezd fel a 2N WaveKey technológiát! Forradalmi újdonság a mobil beléptetésben
  2021. június 2.
  A 2N áprilisban mutatta be egy látványos ON Air show keretében világújdonságnak számító beléptető technológiáját. Nemrég nevet is kapott az újdonság: 2N WaveKey. Most elmondjuk, hogyan működik a rendszer.
  TörlésKijelöltek összehasonlítása