Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

ÚJ CANOVATE KONFIGURÁTOR - Állítsd össze saját rack szekrényed!

2019. január 28.
A CANOVATE a napokban élesítette új rack szekrény konfigurátorát, amelyben bárki kedvére összeállíthatja a neki megfelelő rack szekrényt és akár azonnal meg is rendelheti tőlünk!

A Canovate január végén tette közzé configurator.canovate.com oldalán a más gyártók, köztük az Young B.T.S. Kft. által is forgalmazott, közkedvelt Excel rack szerkény konfigurátorához hasonló termékösszeállító alkalmazást.
A Canovate 4 rack szekrény márkatípust ajánl fel a kezdőoldalon, melyekre kattintva egy konfigurátor felületre érünk. Itt lépésről lépésre lehet beállítani a kívánt felépítésű rack szekrény minden egyes elemét.

Az eszköz használatához egy nagyon egyszerű regisztráció szükséges, azután az emailcím-jelszó kombinációval lehet belépni a rendszerbe.
Az összeállított konfigurációt végül pdf-be le lehet menteni, amely egyedi azonosítót is tartalmaz. A konfiguráció így akár azonnal továbbítható Canovate termékmenedzsereink felé, akik a lehető legrövidebb időn belül intézik a konkrét megrendelést a gyártó felé.

Update: A konfigurátor használatához a Canovate a napokban egy videót is megjelentetett, mely YouTube csatornánkon is megtalálható:

A konfigurátor használatával és megrendelésekkel kapcsolatban termékmenedzsereink szívesen állnak rendelkezése:

Belicza János
+36 (1) 452 2722
belicza.janos@young.hu

Pásztor András
+36 (1) 452 2646
pasztor.andras@young.hu

További híreink

Itt a 2019-es 2N katalógus!
2019. január 24.
A 2N máris bemutatta 2019-es termékkatalógusát, amely átfogó képet mutat a 2N idei irányvonaláról, várható fejlesztéseiről, legújabb termékeiről.
Viszonteladói szerződés - HÍREK
2019. január 22.
Január vége a viszonteladói szerződésekről szól. A napokban postázzuk partnereinknek szerződéseik meghosszabbítását, és az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 2019-es változásait is most publikáltuk.
DEMO BŐRÖNDÖK - Fogd és vidd!
2019. január 22.
Ki ne szeretné tesztelni egy márkás termék funkcióit vagy demonstrálni ügyfelei előtt a működést, mielőtt vásárlásra kerül a sor. A DEMO BŐRÖND megoldás pont erre való! Itt a lehetőség ingyen kipróbálni az UNV, a 2N és a Panasonic egy-egy instant, mini rendszerét!
TörlésKijelöltek összehasonlítása