Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Új korszak küszöbén: lassú búcsú a 2N IP Vario-tól

2023. június 26.
Nehéz szívvel jelentette be a 2N, hogy jövőre beszünteti a korábban nagy sikerű 2N IP Vario értékesítését. Hosszú évek dicsősége után, melyekkel az IP interkom technológia globális trendjét elindította a gyártó, most új technológiáknak kell utat engednie.

Miért történik a termék forgalmazásának megszüntetése?

Röviden: haladni kell a korral.
Bővebben: azt a nemrég megjelent 2N IP Verso 2.0 beharangozásánál is már említettük, hogy az utóbbi időben egyre csak nőtt az igény az új termékek iránt, amelyek fejlettebb funkciókat támogatnak alapszolgáltatásként. Például a már említett 2N IP Verso 2.0 már rendelkezik Full HD kamerával, valamint számos hozzáférési lehetőséggel, beleértve a WaveKey és QR kódok által támogatott mobil hozzáférést is. Moduláris kialakítása miatt tökéletesen alkalmazható bármilyen projektben, és kiváló alternatívát nyújt rugalmasságával ügyfeleinknek.

Akinek pedig egyszerűbb projektekhez volt/van szüksége interkomra, azoknak elegendő az egyszerű, de nagyszerű gombos eszköz, a 2N IP Solo.

Mikortól nem lehet vásárolni 2N IP Vario-t?

A termék forgalmazása csak jövőre, azaz 2024. július 1. után szűnik meg, így van még idő a beszerzésre. A már megvásárolt eszközök támogatása egészen 2027. július 1-ig megmarad. Az alábbi táblázat részletesen felsorolja az érintett termékeket, rendelési számokkal és a végleges rendelési határidőkkel együtt.

Fontos azonban, hogy mivel az 2N IP Vario fokozatosan kerül kivonásra a kínálatból, ezért érdemes figyelembe venni, hogy a váratlanul megnövekedett kereslet vagy az alkatrészkészletek változása miatt előfordulhat, hogy a termék a végleges rendelési határidő előtt kifogy a készletből. Ez befolyásolhatja a végleges rendelési határidőt értelemszerűen.
További információért keresd 2N termékfelelősünket:

Németh Dénes
nemeth.denes@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2782

További híreink

Július 7-én zárva vagyunk!
2023. június 22.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. július 7-én (péntek) LELTÁR MIATT ZÁRVA tartunk. Veszünk fel rendeléseket, adunk ki ajánlatokat, de áru mozgás aznap nem lesz. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
A jövő beléptetőrendszere megérkezett: itt az újgenerációs 2N IP Verso 2.0 Intercom
2023. június 1.
Üdvözlünk a beléptetőrendszerek új korszakában! Nagy örömmel mutatjuk be az újgenerációs beléptetőrendszer legújabb csodáját, az 1.0-ás verzió sikereit felülmúló 2N® IP Verso 2.0 intercomot, amely a jövő beléptetőrendszereinek úttörőjeként magával hozva a legújabb fejlesztéseket és lenyűgöző ...
Fedezd fel a SLIM-et, a világ legvékonyabb Gigabit patch kábelét!
2023. május 16.
Ha már régóta keresel olyan megoldást, amellyel maximális térkihasználást érhetsz el a hálózati szekrényedben, akkor itt az idő, hogy megismerkedj a Young B.T.S. Kft. újdonságával, a SLIM termékcsaláddal. A SLIM patch kábelek ugyanis a világ legvékonyabb Gigabit patch kábelei, melyek teljes ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása