Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Új lehetőségek az Excel-Networking rendszergaranciához

2023. november 29.
Az Excel-Networking bejelentette, hogy könnyebbé tette a partnerei számára a rendszergaranciához szükséges ECP (Excel Cabling Partner) minősítés megszerzését. A minősítés biztosítja, hogy az Excel-Networking termékeket megfelelően telepítik és tesztelik, és így jogosultak a 25 éves rendszergaranciára.

A változások 2023 novemberétől léptek életbe, és a következőket foglalják magukban:

  • Honosítható a más gyártótól származó, de még érvényes minősítés. Ha valaki már rendelkezik egy másik gyártó által kiadott minősítéssel, akkor nem kell újra vizsgázni, csak a minősítést el kell küldenie az Excel-Networkingnek jóváhagyásra
  • Végezze el a tanfolyamot és vizsgázzon nálunk ingyenesen magyarul. A Young BTS Kft, az Excel-Networking magyarországi disztribútora, ingyenesen biztosítja a felkészítő tanfolyamot és a vizsgát magyar nyelven.
  • Vizsgázzon a gyártónál online ingyenesen angolul. Ha inkább angolul szeretne vizsgázni, akkor azt közvetlenül az Excel-Networking honlapján teheti meg, szintén ingyenesen.

A minősítés megszerzését követően máris élvezhetők az ECP tagság szolgáltatásai és előnyei:

  • 25 év termék- és alkalmazásgarancia
  • Az Excel-Networking nem számít fel vizsgadíjat az ECP-tanúsítványért.
  • Az ügyfél közvetlenül letöltheti az ECP-tanúsítványt a Partnerportálról.
  • Továbbfejlesztett üdvözlő e-mail, amikor csatlakoznak a programhoz
  • Hozzáférés egy új és továbbfejlesztett Partnerportálhoz (2023 októberétől)
  • Rendszeres frissítések az Excel Express elektronikus hírlevélen keresztül
  • Országspecifikus „VIP” e-mail kommunikáció

A rendszergaranciához szükséges méréshez műszert lehet bérelni a Young BTS Kft-nél, amely a legmodernebb Fluke Networks műszer kínálja. A bérleti díjakról és a feltételekről külön hírben fogunk foglalkozni.

Ha szeretne többet megtudni az Excel-Networking rendszergaranciájáról, keresse Excel-Networking termékmenedzser munkatársunkat:

Pásztor András
pasztor.andras@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2646

További híreink

Azonnali termékkivezetés – viszlát 2N VoiceBlue Next
2023. november 7.
A SIP-es VoIP gateway-ek hosszútávú értékesítési korlátjai és egy kulcsfontosságú főalkatrész hirtelen, végleges megszűnése miatt a 2N azonnal kivezeti a VoiceBlue Next GSM adapterét.
EXCEL ENVIRON ACR ACOUSTIC – új hangszigetelt irodai rackszekrények
2023. október 31.
Az EXCEL-Networking büszkén mutatja be legújabb szekrénycsaládját, az Environ ACR Acoustic "Akusztikus irodai bútor rack 19”-t, amely tökéletes megoldást kínálnak azoknak a vállalatoknak, ahol az irodai környezet csendessége és esztétikája létfontosságú, miközben nincs lehetőség a szerverek és ...
Forradalmasított videofelügyelet: itt az ingyenes ALE OmniSwitch Milestone Plugin
2023. október 31.
A mostantól ingyen letölthető ALE OmniSwitch Milestone Plugin-nal egy új és hatékonyabb videofelügyeleti rendszerré gyúrhatók össze a kamerákat összekötő ALE OmniSwitch hálózati eszközök és a Milestone videomenedzsment szoftvere.
TörlésKijelöltek összehasonlítása