Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Újabb rangos díjat nyert a 2N IP VERSO!

2019. február 12.
A 2N IP VERSO intercom elnyerte a „Legjobb Hardware”-ért járó díjat a CEDIA AWARDS-on. A 2N zászlóshajójának nem ez az első rangos elismerése, 2017-ben a RedDot formatervezési díjat is begyűjtötte.

Több mint 400 szakember vett részt a CEDIA AWARDS ünnepségen, mely idén különös nagy hangsúlyt fektetett a legkorszerűbb otthon megoldásokra. A 2N IP VERSO a CEDIA EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika)) szekcióban nyert. Az értékelés során figyelembe vették a termék megjelenését, az installálás módját, de az otthoni technológiai rendszerbe integrálhatóság lehetőségét is. Matt Nimmons, a CEDIA EMEA ügyvezető igazgatója szerint „minden projekt minden kategóriában kiemelkedő minőségű volt, rendkívül inspiráló volt az idei év felhozatal”. Ez is mutatja, hogy milyen nagy jelentőségű díjat hozott el intercomjával a 2N.
A 2N IP Verso moduláris IP intercomot az Aldous Systems (Europe) Ltd., a 2N partnere jelölte, amely szintén díjat gyűjtött be az eseményen.

A 2N IP VERSO és kiegészítői természetesen megtalálható 2N kínálatunkban, bővebb információért keressék 2N termékmenedzserünket:

Nagy Lajos
nagy.lajos@young.hu
Tel.: +36 (1) 4522647

Forrás: 2N, CEDIA

További híreink

Megszűnő 2N termékek!
2019. február 7.
A 2N újra bizonyítja, hogy a legmodernebb technológiák elkötelezettje. Időről időre kivezetnek a piacról korszerűtlen ítélt modelleket. Most 3 régebbi terméktől válik meg a cseh gyártó: a 2N EasyGate UMTS USB, a 2N OfficeRoute és a 2N SmartGate UMTS 501448E sorszámú változatát nem gyártja többé.
100 éves az ALCATEL!
2019. február 5.
Az idei CONNEX 2019 három napos partnertalálkozón ünnepelte az Alcatel-Lucent Enterprise (a továbbiakban ALE) a cég fennállásának 100 éves évfordulóját a francia Riviérán található Monacói Hercegségben. Az ALE hazai Accredited Business Partnereként vállalatunk is képviseltette magát az eseményen.
Aktuális nyitva tartás - 2019. február 1.
2019. január 31.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy szokásos nyitva tartásunktól eltérően 2019. február 1-én (péntek) RÖVIDÍTETT MUNKAIDŐBEN, 8.00-tól 12.00-ig tartunk nyitva! Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt vegyék figyelembe! Megértésüket köszönjük!
TörlésKijelöltek összehasonlítása