Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Újra itt a Panasonic RP-TCA430E-S fejbeszélő, kiváló áron!

2020. november 17.
A home office miatt brutálisan elszállt headset árak közt igazi megváltás az újra kapható, remek ár/érték arányt nyújtó Panasonic RP-TCA430E-S fejbeszélő.

A nagy népszerűségnek örvendő Panasonic RP-TCA430E-S típusú egyhangszórós fejbeszélő az utóbbi hónapokban nehezen elérhető termékké vált Magyarországon. Ennek elsődleges oka a gyártó üzletpolitikájának változása a Kelet-Európai piacon, amely miatt a Panasonic RT-TCA430E-S fejbeszélő csak időszakosan válik elérhetővé a hazánkban is. Mindent megtettünk azonban, hogy a jövőben is biztosított legyen a folyamatos ellátás partnereink számára. Ennek eredményeképpen a fejbeszélő december elejétől újra elérhető lesz kínálatunkban.

Előrendelések leadhatók webshopunkban és Panasonic specialistáinknál:

Nagy Krisztián
termékfelelős/technikai támogató
nagy.krisztian@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2649

Orosz Fruzsina
kereskedelmi asszisztens
orosz.fruzsina@young.hu
Tel.: +36 (1) 452-2638

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  Bemutatjuk a YOUNG BRIDGE beléptető családunkat!
  2020. november 16.
  A megváltozott piaci igényekre válaszul új beléptetőrendszer konstrukciókat alakítottunk ki. Gyors telepítést, variálhatóságot, tartós befektetést és legfőképp könnyű választást ajánlunk azoknak a vásárlóknak és vállalati döntéshozóknak, akik eddig talán nehezen szánták rá magukat ...
  E-sport térnyerés ALE hálózattal- OmniSwitch család a szakadatlan játékhoz
  2020. november 3.
  Az e-sport élvezeti értéke és a sportolók eredményessége rendkívüli módon függ a játékhoz alkalmazott high-tech hálózati technológiáktól. A rendkívül alacsony késleltetés alapvetés, és ehhez abszolút profi, nagy teljesítményű, megbízható switchekre is szükség van. Pont olyanokra, mint az ...
  Panasonic Technológiai tréningek novembertől a Talex S.A.-tól
  2020. november 3.
  A Panasonic új kereskedelmi partnere a Talex S.A. novembertől technológiai képzések sorozatát indítja, melyekre most a Young-on keresztül is lehet jelentkezni.
  TörlésKijelöltek összehasonlítása