Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Újra rendes nyitvatartás május 25-től!

2020. május 22.
Örömmel tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy nyitvatartásunk 2020. május 25-től visszaáll a régi rendre! Irodánk, ügyfélszolgálatunk elérhetősége és személyes helyszíni átvétel is egyaránt hétfőtől csütörtökig 8:00 órától 16:30-ig, pénteken 8:00 órától 16:00-ig lesz lehetséges!

Kérjük, hogy telephelyünkre látogatáskor vegyék figyelembe az alábbi intézkedéseket és tartsák be az előírásokat:

  • Megnyitjuk nagykereskedelmi ügyfélterünket is, ahol azonban a törvényi előírások szerint a maszkhasználat és a 1,5 méteres távolságtartás továbbra is kötelező kollégáinknak és vevőinknek is!
  • Maszk nélkül érkező ügyfelek nem léphetnek be az épületbe. Kérjük Önöket, hogy maszkot mindenképp hozzanak magukkal kollégáik, mert azt csak saját alkalmazottainknak tudunk biztosítani. Kézfertőtlenítő mindenkinek rendelkezésre áll az ügyfélváróban.
  • A helyszínen a bankkártyás fizetést preferáljuk továbbiakban is, de a készpénzes vásárlásnak sem lesz akadálya.

Szeretettel várjuk Önöket!

YOUNG csapat

További híreink

Vissza az életbe, de ne lázasan! - Testhőmérséklet-mérés okosan
2020. május 20.
A járvány lecsengésével lassan enyhítenek a szigorú korlátozásokon, visszaáll az élet a régi kerékvágásba. A munkáltatók sorra jelentik be, hogy megnyitják üzleteiket, a home office-ból apránként visszahívják a kollégákat, az iskolákba is visszatér az oktatás. Nagyon észnél kell lennünk ...
Megállítjuk az időt ingyenes extra garanciával!
2020. május 8.
A Panasonic is kedveskedik ügyfeleinek a krízis hónapjaiban. Meghosszabbítja a jótállási időt egyes termékcsoportokban.
Produkció indul! - ALE Rainbow integráció Microsoft Teams-be
2020. május 8.
Jó hír érkezett azok számára, akik eddig külön használták a Microsoft Teams és az Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) alközpont nyújtotta kommunikációs lehetőségeket. Mostantól az ALE Rainbow segítségével a céges telefonhálózat képességei is beágyazhatóvá váltak a Microsoft Teams felületébe.
TörlésKijelöltek összehasonlítása