Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Uniview sub-disztribútor lett a Young!

2018. április 24.
Örömmel jelentjük, hogy a Young B.T.S. a DSC Hungária, az Uniview kamerarendszerek hazai hivatalos forgalmazójának budapesti sub-disztribútora lett! Az Uniview kamerák és kamerarendszerek a Young B.T.S. egyre bővülő választékjának megbízható, professzionális megoldásokat biztosító termékei, amelyeket sub-disztribútorként is kedvező konstrukciókban kínálunk partnereinknek.

Az Uniview a kamerapiac egyik legjelentősebb szereplője, Kína 3. legnagyobb CCTV gyártója, 2005 óta a piac egyik legerősebben fejlődő gyártója, amely IP kamerák széles választékát, a hozzá tartozó rögzítők kínálatát, valamint a IP CCTV iparág egyéb kiegészítőit kínálja.

A magas szintű minőségi gyártás egyik jellemző tulajdonsága, hogy termékeiket a gyárban tesztelik, mielőtt kiszállításra kerülnek. Külön értéknövelt szolgáltatást is kínálnak a projekt beszállítói igények kielégítéséhez. Az egy rendszerben alkalmazott eszközöket minden funkcióra kiterjedően tesztelik. Számos iparági szabadalom köthető az Uniview névhez, melyek mindegyike a minőségi megoldásokat és elvárásokat helyezi előtérbe.

Az Uniview szoftveres és biztonsági megoldásait a TÜV Rheinland minősíti.

A kínálatunkban a kínai gyártó teljes termékskálája elérhető. További információkért keresse termékmenedzserünket az ismert elérhetőségeken!

Nagy Lajos
termékmenedzser
nagy.lajos@young.hu
Mobil.: +36 (30) 819-2647

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  2N tavaszi újdonságok: frissülő árlista és Prémium Tervező Katalógus!
  2018. április 24.
  A tavaszi megújulás elérte a 2N árlistáinkat is: bővítettük a kínálatot és frissítettük az árakat! További újdonság a 2N-től, hogy a cseh gyártó a napokban mutatta be legújabb, szakembereknek, tervezőknek szóló kiadványát. A katalógusban a 2N termékekre vonatkozó összes releváns információ ...
  PLANET – új szereplő a Young kínálatban!
  2018. április 24.
  Idén tavasztól már nálunk is elérhetők a PLANET Technology Corporation switch-jei. A vállalati hálózati megoldások világában ismerősen csengő tajvani cég termékeivel folyamatosan bővítjük kínálatunkat, figyelembe véve a megnövekedett vállalati és korszerű megfigyelő és kamerarendszerek miatt ...
  Aktuális nyitva tartás - 2018. április 21.
  2018. április 18.
  Tájékoztatjuk Önöket, hogy szokásostól eltérően 2018. április 21-én (szombati munkanap) 15:00-ig tartunk nyitva! Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt vegyék figyelembe! Megértésüket köszönjük!
  TörlésKijelöltek összehasonlítása