Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Útlezárás a Frangepán utcában: FRISS INFORMÁCIÓK

2023. július 10.
A Budapesti Közművek - FŐTÁV távhővezeték rekonstrukciós munkálatokat végez a Frangepán utcában, amely érinti telephelyünket is. A munkavégzés várhatóan 2023. szeptember 21-ig tart, és jelentős forgalmi változásokkal jár.

Hírünket folyamatosan frissítjük...

Akik az elmúlt hetekben személyesen jártak a környékünkön, észrevehették már, hogy munkálatok folynak utcánkban, és a forgalom a Frangepán utcában a Röppentyű és a Teve utcák közötti szakaszon egyirányúvá vált, a parkolás is tilos ezen a szakaszon. Telephelyünkre a bejutás azonban általában biztosított, kivéve néhány rövid időszakot, amikor a munkagépek akadályozzák az áthaladást. Alkalmanként az egyirányú utca másik végéről lehet megközelíteni minket.

Ezzel kapcsolatban a legfrissebb információk a következők:

  • A munkálatok előreláthatóan a 2023. július 11. és 12. folyamán (kedd és szerda) érik el telephelyünk bejáratát, ami a be- és kihajtást korlátozni fogja. A kivitelezők ígéretet tettek arra, hogy megpróbálják minimalizálni azt az időszakot, amikor egyáltalán nem lehet behajtani, de sajnos ez a művelet megkerülhetetlen lesz, viszont időtartamban maximum 1-2 óráról van szó. Amint végeztek, kihelyezik az áthaladáshoz szükséges lemezeket, hogy zavartalanul mehessen tovább a közlekedés.
  • Ezen felül 2023. július 14-én, pénteken szállítmány érkezik a munkálatokhoz, ami a lerakodás ideje alatt forgalomkorlátozással jár. Ezen időszakban előreláthatólag a Röppentyű utca felől lehet megközelíteni a bejáratunkat.

Természetesen az építkezés alatt is nyitva tartunk, és kiszállítjuk a megrendeléseket illetve vevőink továbbra is személyesen átvehetik a termékeket.

Ha bármilyen kérdésük vagy problémájuk van, hívjanak minket bátran a központi telefonszámunkon:

+36 1 452 2600

Megértésüket és türelmüket köszönjük!
A Young csapat

További híreink

Új korszak küszöbén: lassú búcsú a 2N IP Vario-tól
2023. június 26.
Nehéz szívvel jelentette be a 2N, hogy jövőre beszünteti a korábban nagy sikerű 2N IP Vario értékesítését. Hosszú évek dicsősége után, melyekkel az IP interkom technológia globális trendjét elindította a gyártó, most új technológiáknak kell utat engednie.
Július 7-én zárva vagyunk!
2023. június 22.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. július 7-én (péntek) LELTÁR MIATT ZÁRVA tartunk. Veszünk fel rendeléseket, adunk ki ajánlatokat, de áru mozgás aznap nem lesz. Kérjük, hogy megrendeléseiknél és az áruszállításnál ezt szíveskedjenek figyelembe venni! Megértésüket köszönjük!
A jövő beléptetőrendszere megérkezett: itt az újgenerációs 2N IP Verso 2.0 Intercom
2023. június 1.
Üdvözlünk a beléptetőrendszerek új korszakában! Nagy örömmel mutatjuk be az újgenerációs beléptetőrendszer legújabb csodáját, az 1.0-ás verzió sikereit felülmúló 2N® IP Verso 2.0 intercomot, amely a jövő beléptetőrendszereinek úttörőjeként magával hozva a legújabb fejlesztéseket és lenyűgöző ...
TörlésKijelöltek összehasonlítása