Kommunikációs rendszerekben gondolkodunk

Utólagos adatmentés Fluke-ból? Megoldható!

2021. április 9.
Akik gyakran használják a Young-tól bérelt Fluke Networks DSX-5000-t hálózatminősítésre, gyakran esnek abba a hibába is, hogy nem mentik le adataikat, holott ezt ingyen megtehetnék a készülék visszaszolgáltatása előtt. Áprilistól lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek, hogy utólag – felár ellenében - mégis lementhessék a szükséges mérési adatokat.

Sok ügyfelünk már megszokásból használja az analizátorok Rolls-Royce-ját, ugyanakkor emiatt gyakran előfordul, hogy anélkül juttatják vissza hozzánk a műszert, hogy behoznák a Young B.T.S. Kft. Frangepán utcai irodájába és ott letöltenék maguknak az adatokat. Pedig ez a mentési lehetőség benne van a bérleti díjban, nem kell külön fizetni érte. Aztán amikor később rájön ügyfelünk, hogy szükség lenne ezekre az adatokra, akkor soron kívüli próbál meg megkérni minket, hogy utólag mi töltsük le neki a műszerről az ottfelejtett információt.

Miért jelent ez gondot a Young-nak?

A műszerkölcsönzéssel az ügyfél jogot kap arra is, hogy ingyen letöltse adatait. Mégis, sokan azt gondolják, hogy ez nem az ő feladatuk, a készülék pedig végtelen kapacitásokkal rendelkezik, és végtelenségig tároljuk a rajta lévő adatokat. Pedig az adatok letöltése elsősorban az ügyfél érdeke, neki kellene megoldania a letöltést. Az adatok utólagos letöltése a Young B.T.S. Kft részéről ugyanis eddig szimpla szívesség volt, amelynek nem voltak szabályozott keretei, sem külön erőforrás biztosítva ehhez a művelethez. Ebből aztán problémák adódtak, hiszen nem egyszer az ügyfél most és azonnal szerette volna letölteni az információkat, mi pedig nem tudtuk teljesíteni a kívánságát.

Áprilistól Fluke jegyzőkönyv/adat mentési lehetőség!

Mostantól kétféle lehetőség nyílik az adatok lementésére. Természetesen megmarad a kölcsönzéshez kapcsolódó ingyenes letöltés és felhő szinkronizálás – amelyet ügyfélszolgálatunknál is megtehet. A készülékhez mellékelni fogjuk az ALÁBBI LETÖLTHETŐ ÚTMUTATÓT, amely bemutatja, milyen egyszerűen tölthetők fel regisztrációt követően az adatok felhőbe. Az útmutatót kinyomtatva mellékeljük a műszerhez is.

A bérleti szolgáltatás ára 2021. április 1-től:

 • Nettó végfelhasználói ár: 16 300.-+ÁFA/nap
 • Szerződött viszonteladóinkra a szerződésben rögzített kedvezmény érvényes!

Akik viszont elmulasztják az ingyenes adatletöltést, azoknak lehetőségük adódik a fizetett szolgáltatás keretében a Young B.T.S. Kft-től kérni, hogy utólag mentsük le az az adataikat. A Young B.T.S. Kft vállalja, hogy a díj ellenében 24 órán belül eleget tesz a kérésnek.

A jegyzőkönyv/adat mentési szolgáltatás ára 2021. április 1-től:

 • Nettó végfelhasználói ár: 6 600.-+ÁFA
 • Szerződött viszonteladóinkra a szerződésben rögzített kedvezmény érvényes!

A szolgáltatás pontos részleteivel és megrendelésével kapcsolatban keressék ügyfélszolgálati munkatársunkat:

Szőke Árpád
szoke.arpad@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2682

Kiemelt ajánlatunk

  További híreink

  Panasonic PBX bővítés okosan: KX-NS1000 alközpontra KX-TDA100/100D/200/600, KX-TDE100/200/600-ról
  2021. április 9.
  A Panasonic telekommunikációs üzletágának 2029-es leállítása kapcsán indított cikksorozatunk harmadik, befejező részében már nem PBX váltási lehetőségről, hanem bővítésről beszélünk az KX-NS1000 kapcsán.
  Konferenciamikrofon - Push To Talk funkció ALE Rainbow-ban
  2021. április 9.
  Az Alcatel-Lucent Enterprise kitartóan kapaszkodik fel Rainbow multikommunikációs platformjával a legnagyobb versenytársak mellé a konferenciabeszélgetések területén is. Legutóbb egy fontos újdonsággal segítették a hang- és video-meetingek gyakori felhasználóit.
  Mi lesz a 3G-vel?
  2021. március 24.
  Az elmúlt évben több alkalommal jelentek meg hírek a hazai 3G hálózat fokozatos felszámolásáról. Legutóbb a Magyar Telekom jelentette be, hogy 2021. március 1-jétől további 3G-állomásokat kapcsolt le. Sokakban felmerülhetett a kérdés: mi lesz a 3G-vel, különösen a hanghívások terén? Válaszolunk.
  TörlésKijelöltek összehasonlítása